Stan Marije Veljković
Svet

March 28, 2023 14:30

By

Njihovo malo carstvo: Zavirite u bajkovit dom Marije Veljković u kom se ljubav samo umnožava

Stan Marije Veljković u kom živi sa svoje troje dece odiše toplinom, sivim i bež nijansama i detaljima koji ga čine pravom porodičnom oazom koju čuva samo za sebe.

Iz godine u godinu je stalno gledamo u emisijama edukativnog i zabavnog karaktera i uvek sa nestrpljenjem očekujemo novi projekat u kojem učestvuje.

Pročitajte: Da li je moglo lepše – Marija Veljković i Rastko obelodanili da stiže prinova, sreći nema kraja VIDEO 

Stan Marije Veljković

Ona se pre izvesnog vreme razvela od supruga Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece…

Kako svaki razvod sa sobom donosi i ogromne životne promene, tako se i Marija nakon što se rastala od bivšeg supruga, vratila u svoj devojački stan, za koji su domaći mediji preneli da se nalazi u beogradskom naselju Medaković.

Pročitajte: Marija Veljković prvi put o novoj ljubavi – I dok sam bila u braku, za njega sam pričala da je najlepši 

Stan Marije Veljković

Instagram

– Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život – ispričala je jednom prilikom Marija.

Pročitajte: Da li je moglo lepše – Marija Veljković i Rastko obelodanili da stiže prinova, sreći nema kraja VIDEO

Stan Marije Veljković

Budući da se iz svog porodičnog stana preselila u onaj u kojem je provodila devojačke dane, spontano se nametnulo pitanje kako se oseća kada se probudi u starom, a opet sada novom stanu.

‒ Smireno. Poenta svih nas je da budemo srećni, a onda činimo male ili velike korake da bismo dotle došli. Sve, pa i novi početak, ima i lepe i ružne strane, ali ćemo sada o lepim – imam mir i njih troje, a dalje ćemo videti. Kad su mi mama i tata kupili stan, s prozora su se videle njive, a sada je tu parking, otvoreni su restorani, samoposluge, pekare, izgrađene su nove zgrade, između njih su igrališta – ispričala je jednom prilikom Marija za domaće medije.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak trećeg deteta – Zavirite u prelepu planinsku kuću Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

Budući da je ona aktivna na društvenim mrežama, mogli smo makar malo da zavirimo u njen porodični dom koji ljubomorno čuva od očiju drugih. Njen stan, makar prema deliću onog što smo mogli da vidimo na Instagramu, odiše jednostavnošću i toplinom. U njemu preovladavaju svetli tonovi u vidu bež i svetlosivih nijansi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

Podsećanja radi, mirnu luku nakon emotivnog bračnog kraha, pronašla je sa glumcem Rastkom Jankovićem, sa kojim se redovno pojavljuje na javnim događajima, a ljubavni par ne krije sreću.

AUTOR: SVET

IZVOR: Republika

FOTO: Instagram