Sin Đorđa Đokovića
Svet

March 25, 2023 15:00

By

Saška i Aleksandar Đoković izašli iz porodilišta, tata Đole otkrio da je prisustvovao porođaju FOTO

Sin Đorđa Đokovića danas je stigao u porodični dom

Đorđe i Saška Đoković u utorak, 22. marta postali su roditelji dečaku kojem su dali ime Aleksandar. Slavilo se do ranih jutarnjih sati na porodičnom imanju u Rumi, a najveseliji je bio pored novopečenog tate i stric, Novak.

Pročitajte: Potres u porodici Đoković zbog imena Saškinog i Đoletovog sina – Čak se i Nole pobunio

Sin Đorđa Đokovića

Instagram

Mlada voditeljka i dizajnerka otkrila je da se njihov naslednik rodio istog dana kada i njena mama te da je od sada taj dan posebno važan za njih. Porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba su se dovoljno oporavile pa su danas otpuštene kući.

Pročitajte: Šok – Nekoliko dana pred rođenje sina Saška ostavila Đorđa Đokovića, vratila devojačko prezime FOTO

Sin Đorđa Đokovića

Foto: Ata images

Đorđe je u prepodnevnim časovima stigao ispred privatnog porodilišta po suprugu i sina. Dok su nestrpljivi fotoreporteri očekivali i mladu mamu da uslikaju, do toga nije došlo jer su oni izašli na zadnji ulaz verovatno ne želeći da im najlepše trenutke kvare mnogobrojni mediji koji su opkolili bolnicu.

Pročitajte: Saška Đoković pala u krevet – Zdravstveni problemi u trudnoći zbog kojih je porodica u panici

Sin Đorđa Đokovića

Foto: Ata images

U kući Đokovića svi sa nestrpljenjem čekaju dolazak malog Aleksandra, te Saški i nasledniku zasigurno spremaju poseban doček, a bake i deke jedva čekaju da uzmu unuka u ruke. Inače, tokom proslave povodom rođenja najmlađeg člana porodice, Đorđe je održao emotivan govor pred svim gostima i otkrio da je prisustvovao porođaju:

Sin Đorđa Đokovića uneo je posebnu radost u njihov dom

– Želim svima da se zahvalim što ste došli, i da pošaljemo veliki pozdrav i zahvalnost Saški i svemu što je prošla. Ja sam danas prisustvao porođaju i video sam svašta nešto, i stvarno je neverovatan osećaj biti prisutan, to je nešto što bih preporučio svakome i mnogo je lepo kada dobijete dete u svoje naručje – rasplakao se Đorđe dok je ovo govorio, pa nastavio:

– Najponosniji sam na svetu što sam imao tu priliku da vidim i da osetim i da budem sa njom u tom trenutku, to je stvarno veličanstven momenat i mi muškarci treba da budemo zahvalni našim ženama na svemu što rade i što čine za nas.

Pročitajte: Đokovići uniformisani za slavlje – Mali Aleksandar je dočekan veličanstveno, a evo šta je Jelena spremila FOTO

Sin Đorđa Đokovića

Instagram

Saška je ubrzo u opisu ovog videa stavila komentar: “Svaki put kad gledam ovaj video se rasplačem… Koliko sam srećna što imam ovakvu osobu pored sebe”.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images