Sin Đorđa Đokovića
Svet

March 11, 2023 20:00

By

Šok: Nekoliko dana pred rođenje sina Saška ostavila Đorđa Đokovića, vratila devojačko prezime FOTO

Saška i Đorđe Đoković kroz nekoliko dana dobiće sina. Iako su dugo krili od javnosti srećne vesti, pa su tek nedavno progovorili o voditeljkinom blagoslovenom stanju, naslednik samo što nije stigao na svet. Saška je nedavno ušla u deveti mesec pa je tako moguće da porodica Đoković svakog dana dobije pojačanje.

Pročitajte: Saška Đoković pala u krevet – Zdravstveni problemi u trudnoći zbog kojih je porodica u panici

Saška i Đorđe Đoković

Instagram

Najmlađi brat najboljeg tenisera svih vremena prethodnog leta verio je dugogodišnju izabranicu, da bi posle nekoliko meseci napravili svadbu za pamćenje. Svečani čin venčanja obavili su u crkvi Svetog Marka u Beogradu da bi zajedno sa svim gostima spakovali kofere i sutradan nastavili slavlje na obalama Jadranskog mora, baš onako kako su i zamišljali žurku iz snova.

Pročitajte: Stiže beba – Novak Đoković očekuje prinovu, porodica željno iščekuje da čuje ime dečaka

Saška i Đorđe Đoković

Instagram

I dok su mediji tada nagađali da je plavokosa voditeljka trudna, Đokovići o tome nisu želeli da govore. Nakon novogodišnjih i božićnih praznika sve sumnje su se obistinile, Saška i Đorđe Đoković otkrili su da u njihov dom uskoro stiže naslednik kojem su odmah izabrali ime, koje će javnosti otkriti po rođenju bebe.

Pročitajte: Nestvaran pogled proteže se na ceo Beograd – Saška i Đorđe Đoković se uselili u novi stan, luksuz je za ovo slaba reč FOTO

Saška i Đorđe Đoković

Foto: Instagram

Međutim, ono što je pre nekoliko dana osvanulo na društvenim mrežama, malo je reći zapanjilo je njihove obožavaoce, a slobodno možemo reći i ceo region. Naime, Đorđeva supruga odnedavno se bavi modnim dizajnom, pa je tako osim kupaćih kostima počela da kreira i luksuznu garderobu za dame, i venčanice.

Ništa tu ne bi bilo čudno niti šokantno, da na Instagramu nije osvanula fotografija na kojoj je kesa Saškinog brenda potpisana njenim devojačkim prezimenom. Najvernijim fanovima to je upalo u oči pa su se odmah zabrinuli da li je u njihovom domu sve u najboljem redu, a novopečena snaja Đokovića objasnila je da nema razloga za brigu.

Pročitajte: Nakon svadbe decenije, Saška i Đorđe Đoković otvorili porodični album pa otkrili – Znamo šta nas čeka

Saška i Đorđe Đoković

Foto: Instagram

– Ovaj tip kese smo uradili u velikoj količini pre nego što sam se udala i dodala na svoje prezime, Đoković – napisala je Saška i time stišala buru koja je buknula na socijalnim platformama.

Saška i Đorđe Đoković ovih dana sigurno žive najlepši period života u kom željno iščekuju da upoznaju naslednika, a njihova ljubav je toliko jaka da će prebroditi sve prepreke.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram