Frizura Danijele Dimitrovske svet portal
Svet

March 8, 2023 14:00

By

Šta se desilo sa nekada savršenim licem? Najnovija fotografija Danijele Dimitrovske zapanjila javnost FOTO

Izgled Danijele Dimitrovske uvek je besprekoran, ali…

Danijela Dimitrovska je svetska, a naša. U danima najvećeg uspona u karijeri radila je za najpoznatije modne kuće i svi dizajneri su želeli da je imaju u svom timu. Posebne poslovne pečate ostavljala je u Parizu, Njujorku i Rimu.

Pročitajte: Razvod me baš boli – Danijela Dimitrovska progovorila o odnosu sa Ognjenom nakon rastanka

Izgled Danijele Dimitrovske

Foto: Instagram

Međutim, nakon udaje za voditelja Ognjena Amidžića želela je da karijeru preusmeri na nešto drugačiji pravac. Naime, ubrzo nakon venčanja stigao je i naslednik Matija pa Danijela nije imala mogućnost da putuje širom sveta, već je otvorila modnu agenciju i u Beogradu kastinguje mlade devojke koje žele da krenu njenim stopama.

Pročitajte: Nisu se zvanično razveli, a Danijela Dimitrovska već obelodanila veridbu, Ognjen šokiran – Ovo je počelo mnogo ranije.. FOTO

Izgled Danijele Dimitrovske

Foto: Ata images

O njenoj lepoti ne treba pričati. Osvojila je svet. Ali ono što je uradila juče, zavređuje samo poštovanje. Naime, poznato je da dame iz javnog života ne vole da budu uslikane nesređene i bez šminke, što se za Dimitrovsku ne bi moglo reći. Ognjenova bivša supruga juče je na Instagramu podelila nekoliko video zapisa gde je u krupnom kadru ogromna bubuljica na čelu.

Pročitajte: Razvela se, promenila prezime i adresu – Ovde je Danijela Dimitrovska svila novo porodično gnezdo, sve pršti od luksuza FOTO

Izgled Danijele Dimitrovske

Foto: Instagram

Kako je i sama rekla, to je bio jedan od onih dana kada nije sređena i baš takva je htela da se predstavi javnosti jer i ona ima periode kada nije onakva kakvu je poznajemo. Ona je ženama na ovaj način poslala snažnu poruku pred današnji dan žena, a to je da se nikada ne treba stideti sebe. Dok njena lepota nije ni najmanje narušena nezvanim gostom na njenom licu.

Pročitajte: Prava poslastica za modne znalce – Danijela Dimitrovska vas uči kako da stilizujete bele klasične pantalone (video)

Izgled Danijele Dimitrovske

Foto: Instagram

Izgled Danijele Dimitrovske mami muške uzdahe od kada je kročila na modnu pistu, a čini se da odnedavno još i više s obzirom na to da je stavila tačku na desetogodišnji brak sa Amidžićem. Da li će uskoro u njen život ušetati neki novi frajer koji će joj ukrasti srce ili će ona i dalje biti samo tiha patnja mnogih momaka, sačekaćemo da vidimo.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram