Novi partner Danijele Dimitrovske
Svet

February 12, 2023 15:00

By

Razvod me baš boli: Danijela Dimitrovska progovorila o odnosu sa Ognjenom nakon rastanka

Odnos Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića nakon razvoda intrigira javnost

Sredinom prethodne godine u medijima se pronela vest da se Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić razvode posle deset godina braka. U prvi mah retko ko je poverovao u ove naslove s obzirom na to da su delovali kao jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, međutim ispostavilo se da je sve tačno. Top model se sa sinom Matijom iselila iz porodičnog doma na Dorćolu, a kako su naveli u zajedničkom saopštenju nije nikakva treća osoba razlog razvoda.

Pročitajte: Nisu se zvanično razveli, a Danijela Dimitrovska već obelodanila veridbu, Ognjen šokiran – Ovo je počelo mnogo ranije.. FOTO

Odnos Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića

Foto: Ata images

Odnos Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića nakon razvoda ostao je korektan i prijateljski jer se zajedno trude da Matiju izvedu na pravi put. Iako o privatnom životu ne voli da govori, manekenka je napravila presedan juče i gostujući u jednoj emisiji otkrila neku drugu stranu sebe koju javnost do sada nije mogla da upozna. Ona je u iskrenom intervjuu otkrila kako se danas slaže sa bivšim suprugom:

– Dobrovoljno sam ušla u javni svet. Samim tim ljudi imaju pravo da pišu o svemu tome. Ne mogu da očekujem da ih to ne zanima. Čak i mene zanima nečiji život s vremena na vreme, pa uzmem da pročitam. Meni je to uredu, pogotovo ako se to zaista dešava, kao što je bilo u mom slučaju – rekla je Danijela nedavno i otkrila kako se osećala posle razvoda.

– To je odluka koja se dugo kuvala. Potičem iz patrijarhalne porodice, roditelji koju su 37 godina zajedno. Za odluku o razvodu mi je trebalo dugo vremena, ali kada sam je donela onda sam bila sigurna. Moj bivši partner i ja smo u korektnim odnosima zbog deteta. Naravno da nije prijatno kada svi imaju pravo to da komentarišu, ali sama sam to dozvolila jer se bavim javnim poslom.

Pročitajte: Danijela Dimitrovska konačno otkrila detalje razvoda – Ona mi je najveća podrška tokom teških dana, a sa Ognjenom sam

Odnos Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića

Foto: Ata images

Kroz najteži životni period imala je najveću podršku od svojih najmilijh, roditelja i sestre Ivane koja je psiholog po struci. Kako je i sama istakla, krah braka je njen najveći poraz u životu:

– Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelja, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se venčati, rastati, itd.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images