Oglasila se Danijela Dimitrovska
ušuškano

November 5, 2022 15:15

By

Razvela se, promenila prezime i adresu: Ovde je Danijela Dimitrovska svila novo porodično gnezdo, sve pršti od luksuza FOTO

Dom Danijele Dimitrovske je nova porodična oaza

Iako su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na srpskoj javnoj sceni, Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić pre nekoliko meseci odlučili su da stave tačku na desetogodišnji brak. U zajedničkom saopštenju naveli su da nema mesta spekulacijama, da se rastaju u prijateljskim odnosima kako bi njihov sin odrastao obasipan ljubavlju i pažnjom oba roditelja kao i do sada.

Pročitajte: Ljubav će ipak pobediti – Danijela Dimitrovska objavom podgrejala priče o pomirenju sa Ognjenom (foto)

Sin Ognjena Amidžića

Foto: Ata images

O razvodu ne žele da govore, a sada je manekenka odlučila javno da progovori o velikim promenama u njenom životu. Naime, dom Danijele Dimitrovske nedavno je bio u srcu Beograda, na donjem Dorćolu gde je uživala u luksuznom penthausu koji su ona i suprug kupili ubrzo nakon venčanja. Međutim, nakon razvoda, promene prezima, Amidžićeva bivša supruga sada je promenila i adresu stanovanja.

Danijela je kupila novu nekretninu u jednom od najluksuznijih kompleksa koji su se nedavno izgradili u prestonici. S obzirom da radovi nisu bili gotovi, Matija i ona su nekoliko meseci nakon razvoda ostali u porodičnom stanu, sve do pre nekoliko dana kada su se i zvanično uselili u novi stan.

Pročitajte: Diktira modne trendove – Danijela Dimitrovska pokazala pet efektnih kombinacija za večernji izlazak (video)

Dom Danijele Dimitrovske

Foto: Instagram

Dom Danijele Dimitrovske

Foto: Instagram

Dom Danijele Dimitrovske prostran je i svetao. Odiše minimalizmom i luksuzom, a manekenka je poznata kao perfekcionista te verujemo da je svaki detalj posebno biran. Polako uređuje novi životni prostor, a po fotografijama koje povremeno objavi na svom „Instagram“ profilu vidi se da dominiraju svetli tonovi. Moderno opremljena kuhinja već je spremna za upotrebu, dok će dnevni boravak biti kompletiran kad stigne polica koja će stajati ispod televizora.

Pročitajte: On je bio u braku sa drugom, a ona je nekoliko godina bila sa ovim sportistom – Evo koga su ranije voleli Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić!


Za mezimca Matiju opremila je sobu po njegovoj zamisli, a prvi drugari su već bili njegovi gosti i oduševljeni su Matijinim carstvom.

Dom Danijele Dimitrovske

Foto: Instagram

Novi stan poznate manekenke njena je oaza mira i sreće, ali ipak najlepše je kod roditelja, pa tako neretko ode u rodni Požarevac gde uživa provodeći vreme sa roditeljima i sestrom.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram