Razvod Ognjena Amidžića
ekskluzivno

15 Oktobra, 2022 18:45

Najlepše je sa sinom: Ognjen Amidžić je tata za primer (foto)

Sin Ognjena Amidžića njegov je centar sveta

Pre nekoliko meseci Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska zajedničkim saopštenjem objavili su da je na njihov deset godina dug brak stavljena tačka, a ubrzo nakon toga svako je krenuo svojim putem.

Pročitajte: Razveli se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska – Ovo su razlozi koji su doveli do kraha ljubavi

Sin Ognjena Amidžića

Foto: Ata images

Danijela redovno obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svom životu, dok se voditelj naizgled, povukao u ilegalu.

Sin Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske – Njihova najveća ljubav i zajednička spona

Ako je suditi po onome što su nedavno zabeležile kamere zabeležile „Paparazzo lova“ Ognjen uživa u svakom novom danu i dnevnim aktivnostima sa sinom.

Pročitajte: Pogledajte kako se zarazno smeje sin Ognjena Amidžića

Sin Ognjena Amidžića

Foto: Youtube printscreen

Sin Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske je spona koja će ih uvek vezivati, a da su nakon razvoda zajedničkim snagama nastavili da vaspitavaju Matiju govori i ovaj video zapis gde se vidi da se voditelj uputio u školsku ustanovu koju pohađa njegov naslednik i jasno stavio do znanja da je veoma posvećen otac koji i pored brojnih obaveza pronalazi vreme za sina Matiju, te svoje očinske dužnosti Ognjen Amidžić ne zapostavlja.

Pročitajte: Razveo se Ognjen Amidžić – Ljubav se naprosto ugasila

Sin Ognjena Amidžića

Foto: Youtube printscreen

Uskoro devetogodišnjak, veoma se obradovao tati te je u punom trku pohrlio u njegov zagrljaj, a simpatični dvojac zatim se uputio ka poznatom beogradskom sportskom centru gde dečak vredno trenira tenis, a tata mu pruža svu podršku.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Paparazzo lov

FOTO: Rajko Ristić