Prva žena ognjena Amidžića
Svet

26 Maja, 2022 19:00

Razveo se Ognjen Amidžić: Ljubav se naprosto ugasila

Prva žena Ognjena Amidžića, Milica Marković, bila je u vreme početka njihove ljubavi njegova koleginica sa „Pink“ televizije

Prva žena Ognjena Amidžića  – Ljubav između voditelja i Milice brzo se ugasila 

U televizijskoj kući u kojoj i danas radi Ognjen Amidžić upoznao je svoju prvu suprugu. Ona iz informativne, a on iz zabavne redakcije, već tada su posedovali razlike u interesovanju i karakteru, ali kada se rodi hemija, najlakše je poverovati u onu staru „suprotnosti se privlače“.

Pročitajte: OTKRIVENA strogo čuvana TAJNA! Ovo su gangster i starleta o kojima je Ognjen Amidžić pričao! (VIDEO)

Ivan Vučićević

Prva žena Ognjena Amidžića sa njim je pred oltar stala 2006. godine i pred Bogom mu izgovorila sudbonosno „da“ u manastiru Kaona kod Šapca. Nekoliko dana nakon toga par je priredio i veliku proslavu u jednom beogradskom restoranu. Od tog dana sačuvana je jedna fotografija, a o ekscentričnom izgledu mladenaca, koji je tada oduševio javnost, priča se i danas.

Pročitajte: Ognjen Amidžić: “Tanja Savić nije profesionalna, više je neću zvati, ispala je smešna!”

Foto: Luka Šarac

Međutim, baš kao što i sa venčanja nema mnogo fotografija, nema ih ni iz privatnog života, jer je prva žena Ognjena Amidžića želela da njihovu bračnu intimu sačuva samo za sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studio Prostor (@studioprostor)

– Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo – rekla je Milica, koja je na brak sa voditeljem stavila tačku posle četiri godine, uz javno saopštenje da se ljubav ugasila, ali da će njih uvek vezivati iskreno prijateljstvo.

Pročitajte: Žena mu radi o glavi! Ognjen Amidžić izgubio opkladu i sada izgleda ovako!

Rajko Ristić

Svesni interesovanja medija za njihov razvod, Milica i Ognjen Amidžić objavili su saopštenje u kome se kaže da su odluku da se sporazumno razvedu doneli zajednički.

– Razlog za navedenu odluku je činjenica da su se tokom godina braka emotivno udaljili. Milica i Ognjen se razilaze u prijateljskim odnosima i on će kao takav ostati i nadalje. Nakon ovog obaveštenja, druge izjave i komentare na ovu temu, Milica i Ognjen Amidžić više neće davati. Molimo Vas da njihovu želju i odluku ispoštujete, s obzirom da su sami odlučili da ovu vest podele sa medijima na ovaj način – kaže se u saopštenju koje je njihova advokatica poslala prestoničkim medijima.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso / Story

FOTO: Luka Šarac / Instagram / Bojan Vuković / Ivan Vučićević