Svet

May 3, 2022 18:30

By

Sad su prava porodica! Mustafa zakazao glam venčanje od 200.000 evra, a evo gde se trenutno nalaze mladenci i Eminini sinovi

Ženi se Mustafa Sandal i to po drugi put

Bivši muž Emine Jahović, Mustafa Sandal za mesec dana izgovoriće sudbonosno “da” svojoj partnerki Melis Sutšurup. Pevač i njegova 19 godina mlada izabranica venčaće se najpre u Rimu 3. juna, a gala proslavu će napraviti od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu. Kako se navodi, na Mustafinoj drugoj svadbi će biti oko 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. Najpre će 10. juna organizovati “Grčko veče” u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže, gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s “divnim ručkom narednog jutra”, navodi se u pozivnici. Sve troškove snosiće Sandal, koji je zakupio veći deo hotela za ovaj period, a ukupno je za venčanje dao 200 hiljada evra.

Pročitajte: BORBA za 20 miliona! Emina i Mustafa danas na sudu! Besna pevačica traži polovinu svega!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melis Sutsurup 🌈 (@melisutsurup)

Ženi se Mustafa Sandal drugi put a ni prvi nije štedeo

Mustafa Sandal nije štedeo ni kada je svoju prvu suprugu, Eminu Jahović odveo pred oltar. Proslavu su te 2008. godine organizovali u jednom istanbulskom hotelu, odakle se pruža čaroban pogled na Bosfor. Ne razmišljajući da će jednog dana sve da krene po zlu, Mustafa je Emini za venčanje poklonio burmu od platine, dok je za veridbu dobila “Tiffany” prsten sa ogromnim dijamantom. Pevačica je tada nosila venčanicu jednog svetski poznatog dizajnera. Iako je bilo mnogo manje gostiju na venčanju, nego što će imati na drugoj svadbi, turski mediji su pisali da je i tada Mustafa dao pravo bogatstvo za proslavu. S obzirom na to da je u pitanju hotel u centru Istanbula, samo za smeštaj je dao cenu jednog stana u ovom gradu.

Pročitajte: Emina Jahović prodala očevinu: Za kuću u Novom Pazaru dobila basnoslovnu sumu novca

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melis Sutsurup 🌈 (@melisutsurup)

Podsetimo, Mustafa i Emina su se razveli 2018. godine, posle deset godina braka. Pevačica je nedavno rekla kako joj je razvod teško pao.

Naravno da mi smeta. Razvod je privatni porodični zemljotres i niko ne bi trebalo da se naslađuje detaljima. Najteže mi je što ne mogu decu da zaštitim od toga, i to osećam kao veliku nepravdu i manu posla koji obožavam – rekla je Emina.

Pročitajte: Otkrivamo: Mustafa Sandal pravi dva luks venčanja, Eminine reči će vas rastužiti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melis Sutsurup 🌈 (@melisutsurup)

Ženi se Mustafa Sandal – Melis u potpunosti prihvaćena

Budući da se bliži veliki dan, Mustafina buduća supruga, atraktivna plavuša u potpunosti je prihvaćena od strane Mustafinih i Eminih sinova Jamana i Javuza. Danas je na Instagramu isplivao i video snimak na kom se, veoma kratko nazire jedan od dečaka. Kadar na prelepom moru uhvatila je lično Melis koja je potom to objavila na svoj nalog. Čini se da se njih četvoro super provode i da uživaju kao prava porodica. Što sad ni ne čudi, budući da će sada viđati Melis kada god stignu tati u posetu.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Insatgram Printscreen