svadba kaće grujić
Star

26 Aprila, 2022 23:00

Plišane pozivnice sa zlatnim slovima i kićankom: Posle tajnog venčanja, Kaća Grujić sprema crkveno venčanje i slavlje za celu estradu

Svadba Kaće Grujić sprema se za avgust kada će se svom izabraniku zakleti na večnu ljubav 

Pevačica Katarina Grujić udala se za fudbalera Marka Gobeljića i to tajno na salašu u Čeneju u avgustu mesecu. Poznat bračni par sada sprema veliko crkveno venčanje.

Očekuje se veliki broj zvanica, cela estrada očekuje s nestrpljenje a sad je lepa pevačica otkrila i kako izgledaju pozivnice koje će uručiti svojim gostima.

Pročitajte: Katarinu Grujić muž obasuo zlatom! A, evo kako je živela pre njega!

Svadba Kaće Grujić biće žurka za pamćenje

Pevačica i fudbaler dobili su nedavno ćerku Katju zbog čega ne kriju sreću, a Katarina je ubrzo vratila i liniju koju je dovela do savršenstva. Sada je Grujićeva podelila sa svima na „Instagramu“ lepu vest.

Naime, velika svadba sprema se 2. juna 2022. godine a luksuzne, plišane pozivnice sa ugraviranim zlatnim inicijalima sve su oduševile. Mnogi kažu da je ovo baš u Kaćinom stilu i ističu da ne mogu ni da zamisle kakav će spektakl biti njena velika svadba.

Pročitajte: Upoznajte Katju Gobeljić: Kaća Grujić pokazala ćerku lepoticu

„Pa, da počnemo“, poručila je Katarina Grujić preko društvenih mreža.

Katarina Grujić se odlično snalazi u ulozi majke a nedavno je otkrila i da je organizacija ključ svega.

– Ja sam novopečena mama, beba je napunila tek četiri meseca… Sve je stvar organizacija, nikad ne ide sve po planu. Mislim da je pomoć nephodna, jer same ne možemo sve da stignemo, tu je naravno i karijera, tu je porodica, da provedemo neko vreme i sa mužem i da sve bude u redu sa bebom, tako da mislim da je pomoć neophodna. Ko god da ima mogućnost, da li da možda plati dadilju ili ima možda mamu, sestru, koga god, treba da uzme za pomoć – rekla je novopečena mama čiju svadbu svi jedva čekaju.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

IZVOR: Pink.rs / Star

FOTO: Instagram / Ivan Vučićević