Bolest Lepe Brene
Svet

8 фебруара, 2023 19:33

Potresi u porodici Živojinović: Brena na ivici sukoba i sa drugim sinom, Boba nemoćan da bilo šta promeni

Odluka Lepe Brene iznenadila je celu njenu porodicu

Viktor Živojinović, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića nedavno je napustio porodični dom i započeo samostalan život u stanu na Novom Beogradu. Mlađani Živojinović se preselio u stan od 140 kvadrata, koji su mu poklonili roditelji. A, pošto je odlučio da se osamostali njegova majka je rešila da mu više ne pomaže, a ova odluka Lepe Brene iznenadila je njenog mezimca.

Pročitajte: Luksuz vredan 700.000 evra – Brenin sin otvorio vrata svog doma FOTO 

Rajko Ristić

– Pred Novu godinu Viktor se uselio u stan na 40. spratu luksuzne zgrade i stalno mu dolazi društvo, pravi žurke i luduje, a mama i tata ga više ne proveravaju. Iako je imao potpuni komfor na Bežaniji Viktor je ipak želeo da se osamostali i odvoji od roditelja. Međutim, odmah su nastali problemi. Kada je zamolio Brenu da mu pomogne oko čišćenja stana i pranja veša, ili da mu pošalje kućnu pomoćnicu koja bi mu čistila stan, reakcija majke ga je šokirala – priča izvor za Star i dodaje:

Pročitajte: Brena na ivici suza priznala – Usamljena sam, nedostaje mi porodica, otići ću iz kuće da ne gledam te prazne sobe 

Instagram

– Odluka Lepe Brene iznenadila je Viktora, nije očekivao da će baš tako da se postavi. Rekla mu je otvoreno da ako želi da živi sam onda sve mora sam da radi, jer je i njegov otac Boba u tim godinama čistio svoj momački stan i nikada nije imao kućnu pomoćnicu. Brena neće da mu šalje pomoćnice jer smatra da on može sam 15 minuta dnevno da izdvoji da usisa i da gurne sudove u mašinu za pranje. Ako je kod nje imao sve i bio razmažen, sada mu to ne dozvoljava. Viktor se u početku bunio, ali onda je i on shvatio da je Brena u pravu, pa sada posle svake žurke zasuče rukave i sa drugaricama sredi stan za tili čas – zaključio je izvor.

Nema sumnje da će odluka Lepe Brene naići na odobravanje svih žena.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM