Bolest Lepe Brene
Svet

8 Septembra, 2022 18:38

Brena na ivici suza priznala: Usamljena sam, nedostaje mi porodica, otići ću iz kuće da ne gledam te prazne sobe

Ispovest Lepe Brene

Jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, Lepa Brena, ne govori često o svom privatnom životu, a naročito ne o životu svojih sinova, no pred sinoćni nastup otkrila je neke detalje.

Pročitajte: Kakav stas – Raskošna lepota Lepe Brene je bezvremena, pogledajte haljinu koja je sve ostavila bez daha (foto) 

Ispovest Lepe Brene

Instagram

– Ova sezona je bila predivna. Napraviću jedan kratak video da se zahvalim onima koji me vole i koji me svih ovih godina podržavaju. Dobro smo se odmorili, krećemo u kako vi kažete jesenju sezonu a ja kažem u 41. godinu ovog mog posla koji me drži u punoj top formi. Biće tu dosta noviteta pred kraj ovog meseca. Pripremam sa mojim timom jedan projekat koji je vezan za lepotu žena bez obzira na godine i kilograme. To je ono što je važno da su sve žene lepe bez obzira koliko godina imaju i koliko kilograma. Uskoro ćemo praviti jednu lepu promociju i bavicemo se ženskom lepotom. Ne pravim nikakve nove pesme. Čekam da kompozitori posle ove korone malo dobiju inspiraciju, da malo živnu, da se nešto desi, da napravimo nešto lepo i pametno čega se neće ni oni stideti a što ću ja moći svojom emocijom prosto da iznesem – rekla je Brena za Telegraf i otkrila da li se njen sin Viktor verio.

Pročitajte: Došlo je do sukoba i teških udaraca – Lepa Brena i Boba jednoglasno rekli kraj, stiglo saopštenje 

Rajko Ristić

– Nije to bio Viktor to je bio njegov jako dobar prijatelj. Sa leđa jako liče ali nije istina – otkrila je folk zvezda i priznala da li priželjkuje svadbu sinova.

Viktorovu svadbu još ne priželjkujem, ali možda Stefanovu da – bila je iskrena Brena koja je prokomentarisala i spekulacije da je njen sin Stefan okončao vezu sa dugogodišnjom devojkom.

– Ne znam, verujte mi. Ko sa kim raskida i šta oni rade. Ja sam mama koja ne pratim sva ta zbivanja. Oni su mladi momci i mislim da će po nekom redu, nekoj kulturi i nekom vaspitanju koji imaju da će nas upoznati sa svojim izabranicom onda kada budu oni smatrali da to treba da se desi. Do tada neka se zabavlja i devojka i oni, neka uživaju, neka probaju. Ne valja se ženiti odmah, a pogotovo ne pre tridesete. Znači, važno je i za muškarce i za žene – izjavila je i priznala da li priželjkuje da postane baka.

Pročitajte: Milica Tomašević objavila slike s drugim u inat Breni – Njegova sličnost sa Viktorom je neverovatna (foto) 
Ispovest Lepe Brene

Ja imam troje unučadi da tako kažem. Od moje rođene sestre Fakete ćerka Majda ima dvoje dece Dominika i Viktoriju. Tako da sam ja baka već odavno. Sa Akijem sam nova baka, mada ja kažem da sam ja supruga od dede. Aki ima baku preko očeve strane, ima baku preko majčine strane i još nekih raznih varijanti tako da sam ja uvek rezervna baka – rekla je šaljivo Brena pa otkrila kako uspeva da uskladi poslovne obaveze sa porodičnim.

Pročitajte: Drama usred noći – Lepa Brena van sebe, upala u kuću s nožem, komšije otkrile sve detalje 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Zbog svega što nam se desilo 1991. godine, ja sam razdvojena od moje sestre i od porodice. Faktički, punih 28 godina. Jako sam srećna kada je ona tu. Na neki način sam usamljena. Ceo život sam provela sa muškarcima muzičarima. Od moje 19. godine kada sam počela da studiram odmah sam počela i da pevam i bila sam odmah odvojena od porodice. Ipak, čoveku fali krvno srodstvo, fali mu familija. Tako da sam najsrećnija na svetu kada mi je porodica na okupu, ja sam jedna vrlo familijarna osoba – kaže Brena i dodaje:

Pročitajte: Slavlje u domu Lepe Brene – Pevačica pokazala svoje Jahiće, pa otkrila šta im je to zajedničkolepa brena i boba zivojinovic

Rajko Ristić

– Tu ljubav koju sam dobijala od publike bila je moj životni izvor moje snage i moje energije, ali kada ste kod kuće treba vam neko ko je vaše baš pravo krvno srodstvo. Jako sam srećna kada mi dođe i Majka i Dominik i Viktorija. Filip mnogo radi, Aleksandra mnogo radi, ja isto puno radim tako da ti trenuci kada smo mi nekako na okupu su vredni. Svi radimo i ja što sam starija ponovo upadam u neku kolotečinu gde se radi sve više i više a deca su već odrasla i mnogo mi nedostaje taj žamor u kući, njihovi ulasci, izlasci, pa čak i ti kasni dolasci jer sada svako živi u svom prostoru a mi živimo u prostoru gde su sve njihove sobe prazne i to me na neki način rastužuje da ću morati da odem u neki manji prostor i da ne obilazim te prazne sobe gde su oni bili – rekla je iskreno folk zvezda.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: TELEGRAF

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM