Haljina Lepe Brene
Svet

8 Septembra, 2022 11:45

Kakav stas: Raskošna lepota Lepe Brene je bezvremena, pogledajte haljinu koja je sve ostavila bez daha (foto)

Haljina Lepe Brene javnost ostavila bez teksta

Stil Lepe Brene nepresušna je inspiracija mnogim ženama te je dolazak pevačke dive na sinoćni nastup u prestižni beogradski restoran oduševio sve prisutne. Popularna pevačica nepogrešivo bira garderobu za svaku priliku te je i sinoćno njeno izdanje privlačilo pažnju mnogih.

Pročitajte: Došlo je do sukoba i teških udaraca – Lepa Brena i Boba jednoglasno rekli kraj, stiglo saopštenje

Foto: Ata Images

Za sinoćni performans, Lepa Brena odabrala je dugu zelenu haljinu koja je u predelu grudi sa jedne strane bila otvorena. Ovaj suptilan nagoveštaj o tome koliko je Lepa Brena negovana, otkrio je i predivan korset koji je diva imala ispod haljine i koji je savršeno kombinovan uz naočare, nakit i sandale.

Pročitajte: Tajna braka Suzane i Saše Popovića – Lepa Brena i Boba kumovali su njihovoj ljubavi a evo šta se krije iza naizgled idiličnog braka

Foto: Ata Images

Haljina Lepe Brene dodatno je istakla njenu izvajanu figuru a ovo pojavljivanje mnogi su uporedili sa Madoninim stilom koji je jedno vreme bio inspiracija mnogim našim damama. Ono što se svima mnogo dopalo jeste i Brenina frizura koja je podsetila na stil 50-ih godina a koja je opet, s druge strane, sjajan detalj da se sofisticiranost i elegancija podignu na najviši nivo.

U anketi ispod kažite nam kako vam se dopada Brenino večernje izdanje…

Pročitajte: Priča u koju je stalo mnogo stila – Poznate lepotice zablistale na crvenom tepihu u Zagrebu, jedna je posebno oduševila (foto)

Foto: ATA images

Brenino izdanje je...

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images