Koleginice Lepa Brena i Lepa Lukić
Svet

August 30, 2022 09:00

By

Nekad su bile nerazdvojne a danas ne pričaju: Ovako su se nekad volele i poštovale Lepa Lukić i Lepa Brena (foto)

Koleginice Lepa Brena i Lepa Lukić danas nisu u kontaktu

Lepa Brena i Lepa Lukić na početku karijere bile su jedna drugoj velika podrška, te su često putovale zajedno i imale turneje po svetu. Sada se na društvenim mrežama pojavila nikad viđena fotografija, koja je nastala pre više od četiri decenije. Naime, jedna stranica na Instagramu neretko objavljuje uspomene naših zvezda, a ova je privukla veliku pažnju.

 

Pročitajte: Lepa Brena spremna za veliki spektakl u Rumuniji – Godinama joj je bilo zabranjeno da nastupa tamo, evo i zbog čega (foto/video)

Brena je tada negovala dugu plavu talasastu kosu, a Lepa je bila brineta. Ova fotografija je nastala u periodu kada je Lepa izgradila karijeru i već bila veliko ime na javnoj sceni, dok je Brena bila na samom početku karijere.

Pročitajte: Lepa Lukić nosi veliki teret na duši – Žena se obesila zbog njenog kockanja?

Foto: Ata Images

Danas se mnogo toga promenilo. Osim što su dobile koju boru više, estradne prijateljice gotovo da nisu u kontaktu, te Lepa nije ni bila obaveštena kada su Saša Popović i Lepa Brena prodali Grand produkciju.

Pročitajte: Smršajte bez gladovanja – Lepa Brena otkrila tajnu savršenog izgleda, njeni saveti mogli bi da pomognu i vama

 

Lepa Lukić

ATA/IMAGES

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: ATA images / Rajko Ristić