lepa brena
Svet

12 Jula, 2022 19:00

Ništa nije kao što izgleda: Lepa Brena progovorila o prevari, nakon tri decenije braka sve izašlo na videlo

Lepa Brena važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima, a i šire. Iako je više od tri decenije u srećnom braku sa nekadašnjim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem pevačica je po prvi put odlučila da javno progovori o prevari, pa otkrila da li se izdaja može oprostiti.

Lepa Brena progovorila o prevari

‒ Lepa Brena je neko ko je na koncertu Lepa Brena ta dva, tri sata, a kada se završi, idem svojoj kući, deci, svom Bobi, porodici. Živimo jedan normalan život jer je veoma važno da svoju profesiju i titulu ne unosite u porodični dom. Boba i ja uspeli smo da razlučimo i ostvarimo karijere kao mladi, pa nam je ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i spoznamo šta vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspešnih kao što smo mi ‒ objasnila je Brena u emisiji „Grand Magazin“ i dodala da je poverenje najvažnija karika u svakom odnosu:

Pročitajte: Brena i Boba se godinama bore da saučuvaju brak, ali ova drama je teško uzdrmala celu porodicu

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Boba Živojinović (@bobazivojinovic_fan)

‒ Bez toga ni ljubav, ni interesi ne mogu da zadrže odnos, ni poslovni ni životni. Svi koji su uspeli da sačuvaju intimu u braku i vezama i koji znaju to da neguju su opstali. Boba je veoma pažljiv, on vodi računa da naš odnos uvek bude zanimljiv, da nije monotono, veoma je talentovan za život i to dobar i kvalitetan ‒ otkriva popularna pevačica, a na pitanje da li prevaru treba oprostiti kratko je odgovorila:

Pročitajte: Strašna ISTINA! Ovo su Brena i Boba čekali 20 godina! Evo ko je OTEO sina Stefana i tražio 2 i po miliona!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

‒ Ako to ruinira psihički život, onda ne, a ako možete da oprostite, onda oprostite. Ne može se uvek praštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: Rajko Ristić