nova snaja Živojinovića svet tabloid svet portal svet
Svet

July 4, 2022 12:04

By

Viktor Živojinović oteo devojku poznatom političaru: Brena ne može da veruje šta radi porodici

Devojka Vikora Živojinovića odranije poznata javnosti

O tome ko je nova devojka Viktora Živojinovića dugo se nagađalo. Povezivali su ga sa pevačicom Lenom Čolak, glumicom Milicom Tomašević, a nakon fotografije na kojoj ljubi zanosnu brinetu, sve su glasnija šuškanja da je nova devojka Viktora Živojinovića ni manje ni više nego bivša izabranica gradonačelnika Banjaluke, Kristina Beronja.

Devojka Vikora Živojinovića pre njega ljubila Draška Stanivuković

– Viktora su nedavno povezivali sa Kristinom, a sve je počelo kada su na društvene mreže okačili snimke iz kafane. Koliko znam njih dvoje se godinama poznaju i jako su dobri drugari, e sad, da li se između njih rodila ljubav, to ne mogu da kažem. Znam samo da se po komšiluku priča da se Brenin sin konačno skrasio i da je do ušiju zaljubljen u tu devojku – otkriva izvor za naš magazin.

Pročitajte: Viktor Živojinović ljut na Lepu Brenu – Majka ga potpuno izludela

Ipak, izvor otkriva da su nagađanja o tome da se nova snaja Breni ne dopada neistina:

– Ona podržava svoje sinove i ne meša im se u izbor. Naravno iznese svoje mišljenje, kao i svaka majka, ali daleko od toga da određuje ko će sa kim da bude.

Devojka Viktora Živojinovića

Dragan Gajić

Pročitajte: Brena i Boba se godinama bore da saučuvaju brak, ali ova drama je teško uzdrmala celu porodicu

Ipak primetila je da su zbog Viktora i njegovih emotivnih izbora sve češće na naslovnim stranama:

– Zašto nam to radiš, taman pomislim da smo se malo odmorili, a ti nas opet gurneš na naslovnu stranu – prenosi izvor Brenine reči, upućene sinu, kome ipak ništa ne može da zameri.

Devojka Viktora Živojinovića

Rajko Ristić

Nova devojka Viktora Živojinovića Brenu i Bobu još nije upoznala, ali sudeći po tome, koliko je Viktor zaljubljen, samo je pitanje trenutka kada će se Brena sresti sa novom, potencijalnom snajom.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, DRAGAN GAJIĆ