Brak Brene i Bobe svet portal svet
Svet

June 30, 2022 18:45

By

Brena i Boba se godinama bore da saučuvaju brak, ali ova drama je teško uzdrmala celu porodicu

Brak Brene i Bobe stabilan je već tri decenije, ali novinski naslovi su u jednom trenutku uzdrmali porodicu

Lepa Brena i Boba Živojinović su preko tri decenije u skladnom braku, koji je oduvek važio za stabilan. Međutim, u jednom trenutku pojavile su se priče koje su sve potpuno šokirale.

Brak Brene i Bobe na stubu srama zbog priče koja je uzdrmala celu porodicu

Naime, pre nekoliko godina, mediji su bili prepuni naslova da su socijalni radnici posetili dom slavnog para, a sve zbog anonimne prijave da je Boba fizički zlostavljao Brenu.

Brak Brene i Bobe

Rajko Ristić

Iako tada nisu želeli da reaguju, niti da demantuju, niti da potvrde te priče, izvor blizak Živojinovićima tvrdi da je ovo uzdramlo celu porodicu. Koliko god da su Brena i Boba znali da ovo nije istina, njihovim sinovima nije bilo svejedno da čitaju pomenute tekstove, iako su znali da je Boba daleko od nasilnika, a Brena ni blizu ženi koja bi trpela da na nju neko povisi i glas, a kamoli da je udari.

Pročitajte: Pre Lepe Brene ljubio je fatalnu plavušu – Ovo niste znali o prvoj ženi Bobe Živojinovića! (FOTO)

Brak Brene i Bobe

Ivan Vučićević

Kasnije, kada su se glasine stišale, pevačica je ipak želela da prokomentariše pomenute napise.

– Ja sam preživela toliko lepih, ali i ružnih i tužnih stvari i sve te ružne i tužne stvari sam odbolovala. Međutim, ja sam privatno imala toliko teških stvari, umirali su mi dragi ljudi, imala sam uspona i padova u karijeri… Što se tiče pisanja o fizičkom zlostavljanju, to me ne pogađa… Mene više pogađa što smo postali društvo bez etike i morala… Pogođena sam kao majka, kao roditelj, kao neko ke se trudio da ovim mlađim generacijama pokaže da je potreban rad, edukacija, da samo rad na sebi može doneti kvalitet. Onda shvatite da živite u vremenu kada onaj ko je niko i ništa može da se pojavi u medijima. Međutim, ja i dalje mislim da se rad i trud isplati i da svojim primerom trebamo deci pokazati jedan pozitivan odnos prema životu – izjavila je tada Lepa Brena.

Iako je brak Brene i Bobe tada bio na stubu srama, priča o fizičkom nasilju među supružnicima ga nije poljuljala.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ