EMOTIVNO

9 Juna, 2022 17:07

Draško i Tanja završili za sva vremena: Ovo je nova ljubav popularnog gradonačelnika (foto)

Tanja Savić pala je u zaborav ovo je nova ljubav Draška Stanivukovića 

Popularni gradonačenik Banjaluke, Draško Stanivuković mlad je, svestran i perspektivan momak o čijim se uspesima u političkom svetu, piše naširoko. Budući da je mlad i kako kažu dame, izuzetno privlačan, kad se pojavio interesovanje za njega raslo je iz dana u dan. Ipak, bez obzira na njegovu blistavu karijeru nikako nije mogao da se otrgne tabloidnim naslovima. Tako su ga spajali sa popularnom pevačicom Tanjom Savić o kojoj je on govorio veoma retko ili čak nije uopšte. Međutim, njegova baka svojevremeno se oglasila povodom navodne veze s Tanjom i oštro demantovala sve navode o potencijalnoj romansi:

Pročitajte: Udala se Tanja Savić – Zablistala u raskošnoj venčanici, pogledajte prvu fotografiju iz Draškovog rodnog mesta (FOTO)

– Nisu u vezi, a i ne bih volela da jesu. Jednostavno, ona nije za njega. Ona žena ima decu, ima sve – kaže u jednom dahu baka Gospava, pa nastavlja:

Udata žena koja ima decu, šta ima da mi bude fina. Nije za njega da ženi ženu koja ima dvoje dece. Daj bože da je njenoj deci dobro, ali da se okane mog unuka. Bog joj dragi dao zdravlje za njenu decu.

Pročitajte: Jesmo li sad bliže istini – Tanja Savić objavila slike s tajnog venčanja pa progovorila o Drašku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Nova ljubav Draška Stanivukovića – Popularni gradonačelnik najbolje se oseća u prirodi a ističe i da je u „treningu“

Draško Stanivuković, pored brojnih zaduženja i projekata nalazi vreme i za sport. Veliki je ljubitelj plivanja i trčanja a od svega najviše voli jahanje. Mlad i perspektivan političar ima i svog konja kog obožava i s kojim provodi vreme. Divan set fotografija sa jahanja oduševile su pripadnice lepšeg pola a opis pored ove objave posebno ih je oduševio:

– Trk kroz prirodu. Neopisiva je energija prirode i ljubavi čoveka prema konju. Slobodno vreme za mene ovo znači. 

Draško je, kako prenose domaći mediji neko ko je veliki zaljubljenik u sport pa otud i činjenica da je i na tom polju veoma uspešan…

– Međutim, pored politike volim da trčim, istrčao sam tri polumaratona a sada se pripremam i za maraton, iako sam, nezvanično, trčao skoro 50 kilometara jer sam imao opkladu sa prijateljem. Ovaj posao je mentalno izazovan a meni je trčanje kao terapija, pronađem neki svoj mir. Najbolje ideje su mi padale dok trčim, pretvaram se u maštu i setim se mnogih dobrih stvari. Neretko uzmem sekund pauzu da upišem ideju da je ne zaboravim jer mi vrlo brzo sledeća padne na pamet. Imam svog konja, jašem, idem na plivanje. Volim da čitam, pišem. Puno je stvari koje me interesuju i redovan sam u treningu. To mi pomaže da po 16, 17 sati budem potpuno funckionalan i sa dobrom energijom. Tenis sam trenirao i igram ga. Isto tako i stoni tenis. To je u ovom trenutku jedini sport koji baš pratim. Košarku puno volim i takođe sam je trenirao. Jedno vreme sam bio zaluđen NBA ligom i And1, spektakularnim potezima, i sve te veštine su mi ostale. Po 16 sati dnevno sam ranije igrao košarku i vežbao poteze. Volim da igram najviše u dva popodne, kad niko ne igra jer je strašno vruće, toplota i sunce mi daju energiju – rekao je svojevremeno Draško u otvorenom intervjuu za „Mondo“ dodavši da je ipak njegova najveća ljubav pored jahanja, arhitektura.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images