Svet

27 Januara, 2022 12:00

Sada je konačno! Ništa od povratka u porodični dom! Duško Tošić napušta Srbiju!

Fudbaler u penziji Duško Tošić izuzetno je cenjen i poštovan u svojim bivšim klubovima, kako je nedavno Tošić proslavio  37. rođendan, u krugu prijatelja i saradnika u svom rodnom mestu, to se moglo i zaključiti jer su mu upravo drušvo pravili naši uspešni ljudi iz sveta fudbala. Međutim, sa proslave njegovog rođendana izostale su njegove mezimice koje se nalaze na odmoru sa majkom, a protiv koje mu je izrečena zabrana prilaska odlukom Prvog osnovnog suda grada Beograda, jer je supruzi, kako domaći medji prenose, udario šamar.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsećamo, skandal u porodici Tošić dogodio se na najradosniji raznik, na Božićnom ručku pop dive Jelene Karleuše i njenog još uvek zakonitog supruga, Duška Tošića, a o ovoj drami još uvek bruji ceo region.

ATA/IMAGES

Pročitajte: Duško Tošić neočekivano prelomio, definitivno odlazi od Jelene!

Kako je nekadašnjem fudbaleru koji je na Božić prijavljen za nasilje nad suprugom, određena i mera zabrane prilaska, on svoje vreme koristi kako bi završavao svoje obaveze, dok su mu naslednice u Dubaiju sa majkom, koja se takođe za to vreme posvetila svojoj karijeri.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Naime, nakon turbulentnih dešavanja u porodičnom domu na Dedinju, Jelena je odlučila da spakuje kofere i otputuje na odmor u susret kocertu koji je prethodno zakazala, a sa sobom je povela ćerke Niku i Atinu. O uspehu koncerta srpske dive pop muzike uspela još jednom da se nađe kao vodeća tema u svetskoj štampi, jer je oduševila svojim maestralnim pojavljivanjem i scenskim nastupom i „zapalila“ čak i svetske medije koji je nazivaju „srpskom Lejdi Gagom“.

Duško Tošić napušta Srbiju!?

A za to vreme, nekadašnji fudbaler koji je stekao prijatelje u kom god klubu da je igrao, od Srbije, preko Turske, do Kine, nalazi se u Istanbulu. Kako saznajemo iz domaćih medija, Duško se sastao sa čelnicima Bešiktaša zbog poslovnog angažmana. Šuška se da će suprug Jelene Karleuše preuzeti ulogu sportskog direktora Bešiktaša.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Po objavama na njegovom Instagram nalogu vidimo da je Duško zadovoljan i da uživa u zavejanom Istanbulu, dok se njegova još uvek zakonita supruga brčka i sunča po luksuznim plažama Dubaija.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pročitajte: Život im je bio savršen, a onda je sve umalo nestalo.”Plakao sam iz sveg glasa i molio Bilju da me ne ostavi!”

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/INSTAGRAM