Svet

26 Januara, 2022 22:00

Život im je bio savršen, a onda je sve umalo nestalo.”Plakao sam iz sveg glasa i molio Bilju da me ne ostavi!”

Pevač Aco Pejović je godinama u skladnom i srećnom braku sa suprugom Biljanom s kojom ima tri prelepe ćerke, Magdalenu, Mariju i Ivu.

ATA/IMAGES

Pročitajte: Aco Pejović otkrio koji uslov je postavio ženi pre braka!

Pevač autentične boje glasa, posebne emocije i veliki šmeker, koji priznaje da je pesma „Ne diraj mi noći“ njegova lična karta, prošao je kroz pravi pakao sada već davne 2015. kada je umalo izgubio voljenu ženu.

RAJKO RISTIĆ

 

Naime, u februaru navršava se sedam godina od čudesnog spasenja njegove supruge Biljane koja se nedeljama klackala na ivici života i smrti, a cela porodica Pejović sa njom je prolazila kroz pakao. Nakon nezgodnog pada Biljana je u bolnicu primljena  sa simptomima potresa mozga. Hospitalizovana je u Neurohirurškoj klinici Kliničkog centra Srbije u polusvesnom stanju, a onda su joj lekari otkrili i opasno proširenje velikog krvnog suda. Utvrdili da se radi o pucanju aneurizme na mozgu i hitno je operisali, a zatim je nekoliko dana držali pod jakim sedativima. Krenula je borba za život, a obećanje da će pobediti, niko nije mogao da im da.

ŽARKO RADOVANČEV

-Rekli su mi da od hiljadu samo jedan preživi kad pukne aneurizma. Lekar koji je vodio Biljanu na operaciju je zvao moju decu da je vide jer bi to možda mogao da bude poslednji put – rekao je Pejović tada.

Nakon operacije, Biljana se nalazila na intenzivnoj nezi. Lekari su učinili gotovo nemoguće, a onda se uz molitve i silinom ljubavi njenih najmilijih počelo da se dešava čudo. Bilja se polako ali uspešno oporavljala i to bez ikakvih posledica.

ATA/IMAGES

Tri nedelje pakla!

U te tri nedelje pakla kroz koji je porodica Pejović prolazila  strahujući šta nosi novi dan  uz Acu su neprekidno bili njegovi prijatelji,  Svetlana Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Aca Lukas sa tadašnjom suprugom Sonjom, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić koji je nedavno otišao na svoj večni počinak.

Jedan od prijatelja koji je pružao podršku Pejoviću tada je novinarima rekao kako Acu ne ostavljaju ni na tren samog, jer je stalno ponavljao da ako Bilja ne preživi, neće ni on.

aco pejović

ATA/IMAGES

Pejović je znao da kaže kako je sa suprugom zajedno odrastao, kako su se uvek uzajamno podržavali I zajedno sazrevali.

-Tako smo, zajedno, postajali ljudi. Možda me je kombinacija njene ljubavi, moje muzike i dosadašnjeg životnog iskustva, zapravo, izdefinisala kao čoveka. Satkan sam od emocije, realnog života i nazivanja stvari pravim imenom – rekao je Pejović svojevremeno za Novosti.

IVAN VUČIĆEVIĆ

U dosadašnjem životu nisam imao težu situaciju od te, to je bio najgori trenutak u mom životu. Znao sam da se zavučem u sobu i da iz sveg glasa vrištim i plačem da me Bilja ne ostavlja i molio Boga da se oporavi. Uz Božiju i pomoć profesora Tasića, sada je dobro. Svi su bili uz nju. Sa estrade nema tog koji mi nije poslao poruku. Te noći u bolnici je bilo 200 ljudi. Od kolega skoro svi: Lukas, Ceca, Brena, Zorica Brunclik, Ana Bekuta, Mrka, momci iz „Tropiko benda“… Mislim da je cela estrada bila te večeri u Kliničkom centru sa mnom. Beskrajno sam zahvalan tim ljudima što su se molili za Bilju – rekao je Pejović i dodao da ga je je ovo iskustvo nateralo da promeni mnogo stvari u svom životu.

RAJKO RISTIĆ

Pročitajte: SVE PRIZNALA! Aleksandra Prijović neće ovo više da krije: „Trpela sam uvrede i poniženja!“

 

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES/ŽARKO RADOVANČEV