Svet

26 Januara, 2022 18:00

SVE PRIZNALA! Aleksandra Prijović neće ovo više da krije: „Trpela sam uvrede i poniženja!“

Svaki čovek u detinjstvu iskusi neki vid nasilja; bilo da je u ulozi vršioca nasilja, onaj koji trpi ili je jednostavno svedok nasilja nad nekim drugim. Nešto slično je na svojoj koži iskusila i popularna pevačica Aleksandra Prijović.

Aleksandra Prijovic

RAJKO RISTIĆ

Pevačica Aleksandra Prijović danas može da se pohvali kako je sa samo dvadeset sedam godina postigla mnogo u životu. Ima uspešnu karijeru, svoj stan, ličnog vozača, ali i ono što je njoj najvažnije – ljubav svog života, Filipa Živojinovića sa kojim je osnovala i porodicu.

Pročitajte: Aleksandra Prijović: „Meni Lepa Brena nije svekrva!“

Kako je još kao mala počela da se bavi pevanjem, te još kao mala devojčica nastupala  na školskim priredbama i raznim društvenim događajima, a već 2008. godine, sa samo 13 godina sniimila je dve pesme za produkcijsku kuću Mega Sound. Međutim, njen život nije uvek bio ružičast. Aleksandra je od malih nogu želela da ima porodicu na okupu. Njeni roditelji Borka Mihajlović i Nedeljko Prijović razveli su se kada je imala samo tri godine. I to nije sve. „Zvezda Granda“ nedavno je podelila priču o poniženju koje je kao mala doživela u školi samo zato što je govorila o svojim snovima i želji da bude pevačica.

ATA/IMAGES

Naime, kao mala Aleksandra je doživela poniženje netipično za decu tog uzrasta koje pamti i dan-danas.

„Trpela sam uvrede i poniženja!“

Dok uživa u popularnosti koja joj se desila preko noći, a i vrednim i uspešnim radom, mlada muzička zvezda setila se nedavno gorkog iskustva iz detinjstva kada je sa svojom samohranom majkom nakon razvoda svojih roditelja često trpela poniženja okoline.

ATA/IMAGES

-Okruženje u kom sam živela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vređali su nas i ponižavali bez ikakvog razloga. Stalno su nam govorili grube reči koje su me povređivale. Tako je bilo i u školi. Deca su mi govorila da sam ovakva ili onakva. Bila sam mala i to me je baš bolelo. Svi su se međusobno družili, samo sam ja imala jednu drugaricu. Reči koje su mi upućivali jedino su mogli da čuju od svojih roditelja, a ja sam se uvek pitala zbog čega je to tako kada im ništa nažao nisam uradila. Želela sam da budem kao oni, da se lepo igramo i družimo. Nažalost, tek kad sam postigla nešto u životu, setili su se da postojim. Naravno, ne zameram im, sve razumem, ali nije bilo prijatno ni meni ni mojoj majci. I ona je na svojoj koži mnogo puta čula uvrede upućene na svoj račun koje su je probadale kao mačem. Svima je izlazila u susret i pomagala koliko je mogla. Za svakog je imala lepu reč, a ljudi su je ogovarali iza leđa. Milion puta sam bila prisutna kada su je povređivali. Poučena tim iskustvom i meni je često govorila kako ću i ja doživeti da jednog dana o meni loše pričaju, ali da u tim situacijama samo okrenem glavu na drugu stranu i pravim se da ih ne primećujem jer će me ta zloba samo povrediti- izjavila je pevačica svojevremeno za domaće medije.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Deca koja su izolovana iz društva, ignorisana od strane drugova, trpe ogovaranje i o njima se izmišljaju razne priče koje obično nemaju lep i istinit sadržaj, jesu žrtve socijalnog nasilja, ipak, Aleksandra je sve to prebrodila zahvaljujući porodici i podršci koju dobija od svog emotivnog partnera.

Pročitajte: Maja Nikolić isponižavala koleginicu: „Ne spada u red kvalitetnih pevača!“

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/YOUTUBE