Star

January 26, 2022 17:00

By

Maja Nikolić isponižavala koleginicu: “Ne spada u red kvalitetnih pevača!”

Maja Nikolić od 2018. godine ne prati Beoviziju zbog skanadala u koji je umešana grupa „Balkanika“, a čija je pobeda bila, kako Maja tvrdi, nameštena. Ona zato više neće da se takmiči, ali je svog brata Marka i te kako podržala i veruje u njegov uspeh na poznatom takmičenju koje je karta za Evroviziju.

maja nikolić 1

BOJAN VUKOVIĆ

Maja Nikolić: „Sara Jo mora da podmaže gu*u ako hoće pobedu na Evroviziji!”

-Ekipa koja se prijavila za našeg predstavnika za Evrosong je fenomenalna i odličan je izbor pesama koje sam čula do sada. Sjajna je i selekcija ove godine. Nisam slušala nepoznate pevače, samo meni poznate, a favorit mi je naravno, moj rođeni brat Marko Nikolić. Očekujem da će se njegova pesma dopasti publici. Odlična je konkurencija i sigurna sam da ćemo ove godine imati kvalitetan festival rekla je Maja i osvrnula se na tračeve koji kruže o njoj i aktuelnoj pevačici Tei Tairović.

“Ne spada u red kvalitetnih pevača!”

-Ja Teu ne poznajem, ona me uopšte ne zanima. Ne spada u red kvalitetnih pevača koje ja slušam. Dopada mi se samo pesma ‘Hajde’, koju je za nju napisala Sanja Vučić. Ma bilo ko da je napisao bila bi hit. Svi me pitaju za Teu zbog incidenta koji se desio kada je zbog neprikladnog pitanja napustila studio. Očekujem pitanja samo o kvalitetnim pevačima jer ove druge svakako ne slušamizjavila je Maja za Star.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maja Nikolic Official (@majanikolic_official)

Pročitajte: Modni stilista nikad oštriji: “Tijana deluje jeftino, a Teodora je večito nečija kopija!”

AUTOR: STAR