Svet

January 23, 2022 13:00

By

Ana Bekuta preko noći ostala bez krova nad glavom jer je verovala u ljubav. Evo šta se desilo!

Ana Bekuta još ne može da se oporavi od gubitka voljenog čoveka. U Milutinu Mrkonjiću imala je najveću ljubav, podršku i pažnju koju joj pre toga nije pružio nijedan muškarac. Naprotiv, neka njena iskustva bila su i bolna i teška, a nakon razvoda od supruga muzičara Predraga Vidovića, Ana je ostala na ulici i bez dinara. Na sreću, bilo je dobrih kolega koje su je cenile i volele, pa su joj se i našle u nevolji.

ATA/IMAGES

Pročitajte: Nikad tužniji Badnji dan: Ana Bekuta slomljena na Mrkinom grobu!

Ana Bekuta preko noći ostala bez krova nad glavom jer je verovala u ljubav!

-Ana se posle kratkog braka sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem zaljubila u bubnjara Predraga Vidovića Preju. Živeli su u Šapcu, a Ana je tada već bila zvezda, imala velike hitove i mnogo zarađivala. Sve što bi donela sa tezgi ona bi ulagala u kuću u kojoj je živela sa mužem. Ništa nije odvajala sa strane niti je sebi kupila neki stan iako je mogla. To joj se teško obilo o glavu jer kada su se se razveli 1992. godine, ostala je bukvalno na ulici bez ikakve ušteđevine. Njen bivši muž se uskoro oženio drugom, a Ana je iz Šapca prešla u Beograd gde su joj pomogli  Aca Ilić  i Biljana Jeftić. Oni su joj dali stan na Senjaku da ima gde da živi.

ATA/IMAGES

-Pamtim da sam plaćala kiriju u iznajmljenom stanu u Senjaku, pozajmljivala čekove, kanistere sa benzinom, jedva dolazila do cigareta…Moja sestra Milina bila je bez posla, mlađa Dobrila živela je od plate medicinske sestre, otac mi je u to vreme bio teško bolestan. Kod mene u iznajmljenom stanu primao je infuziju jer nije bilo mesta u bolnici. Ubrzo nas je i napustio… – ispričala je svojevremeno Bekuta za Svet, i dodala:

-Sin Igor je baš u to vreme bio u vojsci, a ja sam se strašno plašila. Bojala sam se za sve nas i bilo mi je beskrajno teško. Vešto i ljudski sam potisnula jezivu brigu i strah za sina, koji je bez upaljenih svetala vozio vojna kola od Prištine do Priboja. A na sceni ništa nije smelo da se primeti, i od mog osmeha i mojih pesama smo svi zavisli. Ne bih volela da zvučim kao velika mučenica jer znam da je mnogima bilo daleko teže nego nama, ali ipak me boli što pojedinci veruju u pogrešnu verziju te priče, a to je da sam kao folk diva na bilo koji način profitirala na tuđoj nesreći. Istina je da nisam dobila ni kredit, ni stan, ni plac, ni penziono, ni zdravstveno osiguranje. Prosto sam se i izborila za opstanak svoje porodice i na to sam veoma ponosna – ispričala je, dostojanstevno bez želje da za sve te muke okrivi bivšeg muža.

Pročitajte: Ana Bekuta na stubu srama zbog Mrke! Evo šta su rekle njene kolege!

 -Kada se Ana razvela od Preje, živela je u stanu kod mene i Biljane, bilo je to devedesetih. Mi smo imali stan na Senjaku i ona je bila u njemu nekih sedam godina, nakon toga je stala na noge i kupila stan sebi. Nije to bio odnos stanodavac-postanar, već prijateljski odnos. Ne znam da li je ona razvodom izgubila kuću i da li joj je Preja sve uzeo, nisam se bavio time, to su njihove stvari. I dan-danas smo u dobrim odnosima sa njom, a šta se dešavalo u Šapcu, ne znam. Sa Prejom i njegovom ženom viđam se na slavi kod zajedničkih prijatelja i Ana mi nije zamerila to što sam u dobrim odnosima sa njim – ispričao je pre nekoliko godina Aca Ilić.

Ana Bekuta

IVAN VUČIĆEVIĆ

 

Pročitajte: Šok! Lukas sve priznao, pa uništio Cecu Ražnatović! Dragana Mirković likuje!

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ATA/IMAGES