Svet

23 Januara, 2022 12:00

Šok! Lukas sve priznao, pa uništio Cecu Ražnatović! Dragana Mirković likuje!

Dragana Mirković i Aca Lukas ovu godinu započeli su mega hit duetom “Sad i zauvek”, a priznanjem šta misli o Dragani, Lukas je šokirao sve koji znaju da mu je Ceca Ražnatović bila kao rođena sestra.

Aca Lukas i Dragana Mirković

Rajko Ristić

-Ja i Dragana smo konačno snimili duet, bilo je krajnje vreme da dođe do tog dueta posle toliko godina. Zaista mi je čast što sam imao priliku da snimam sa našom najvećom ženskom zvezdom – izjavio je Lukas u emisiji Sanje Marinković, a prisutni gosti nisu mogli da veruju da se Aca otvoreno stavio na Draganinu stranu iako zna da ona i Ceca ratuju godinama.

ATA/IMAGES

-Kad su Ceca i Arkan počeli da se zabavljaju, on je  zamislio da od nje napravi najveću zvezdu u Srbiji, ali mu je na tom putu stajala Dragana Mirković. Naime, Lepa Brena i Vesna Zmijanac su već tada prevazišle okvire naše zemlje, a Dragana je tada bila neko koga je trebalo preskočiti što se Srbije tiče, pa je je zabranio da Draganu zovu u emisije i dodeljuju joj nagrade na takmičanjima i festivalima – ispričao je nedavno izvor dodavši da Dragana u pravo vreme nije verovala da je to moguće, a posle se povukla ne želeći probleme. Kada se udala za Tonija Bijelića napustila je Srbiju. Netrpljivost između Cece i Dragane pretvorila se incident na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a pre tri godine, a tada su obe priznale da nisu u dobrim odnosima.

Pročitajte: ESTRADA NA KOLENIMA: Pevači u problemu!

Inače, posle dve decenije prisnog prijateljstva Lukas se udaljio od Cece zbog bivše žene Sonje i tada su se otpratili sa društvenih mreža. Navodno, Ceca je do detalja bila upućena u Lukasov i Sonjin odnos i probleme koje su imali, pa mu je otvoreno rekla da nije pametno što se pomirio sa ženom. Aci se to nije dopalo, pa je prekinuo kontakt sa najboljom prijateljicom i ostao u dobrom odnosu sa Sonjom sa kojom ima ćerku Viktoriju.

ATA/IMAGES

Pročitajte: Ovo je odgovor JK na priče o Druškovom neverstvu!

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES