Albumi Jelene Karleuše svet novine svet portal
Svet

April 23, 2024 22:00

By

Dugo je čekala ovaj trenutak: Karleuša pokazala albume svog života, Tošića nema ni u tragovima FOTO

Albumi Jelene Karleuše našli se i putem CD ploča

Jelena Karleuša napravila je vrtoglavi uspeh izdavši svoja dva albuma “Alpha” i “Omega” a otkako su pesme ugledale svetlost dana, ne silaze sa liste naslušanijih. Albumi Jelene Karleuše kako je sada podelila sa svojim vernim fanovima našli su se i putem CD-ova čime je u potpunosti iznenadila sve.

Albumi Jelene Karleuše svet novine svet portal

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Albumi Jelene Karleuše ugledali svetlost dana ali ima još jedna novost

Putem Instagram naloga, pop diva obavestila je sve svoje pratioce o iznenađenju koje im je priredila, snimivši interesantnan video u kom je predstavila oba albuma koja su se sada našl, kako smo maločas pomenuli i putem CD-ova u svojim prepoznatljivim bojama – zelenoj i ljubičastoj. 

Pročitajte Nisam znala šta mi Toni radi iza leđa – Dragana prvi put posle razvoda progovorila o bivšem mužu

Interesantna novost jeste da su oni već u prodaji a putem reels snimka, otkrila je i gde se mogu kupiti ovi savršeno upakovani albumi Jelene Karleuše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Ne samo da je oduševila to što se njene pesme konačno mogu naći u putem CD-a već je obradovala i sve ljubitelje gramofonskih ploča. Naime, albumi Jelene Karleuše od sada mogu da se pronađu i na vinilu, što je posebna pogodnost i iznenađenje.

Instagram

Instagram

Komentari na ovaj video nizali su se jedan ispod durgog, a mnogobrojni pratioci su joj ovim povodom poželeli sreću.

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Albumi Jelene Karleuše – Pop diva prešla igricu

Albumi Jelene Karleuše definitvno su svetska priča i proizvod za sebe… Komentari poput bravo lutko; uvek si bila ispred svih i uvek si bila neko ko postavlja standarde pokrenuli su lavinu pozitivnih vibracija što je pop diva i želela da postigne objavivši ovakvu vest.

Pročitajte Karleuša i Duško na potpuno različitim stranama ali ih spaja jedna lepa stvar, Tošić ovo nije uspeo da sakrije FOTO

Iako su mnogi mislili da će najaviti turneju, mnogi su ostali zatečeni Karleušinim potezom i praktično poklonom svim svojim fanovima. Jelena je svoj put uspeha nastavila mimo bračnog života a šta o njenom uspehu misli fudbalski menadžer Tošić, još uvek nije poznato.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images