Karleušin bivši svet novine svet portal
Svet

April 16, 2024 15:45

By

Karleuša i Duško na potpuno različitim stranama ali ih spaja jedna lepa stvar, Tošić ovo nije uspeo da sakrije FOTO

Najnovije vesti o Karleuši i Tošiću povezuje ista ljubav

Jelena Karleuša danas je bila sagovornik na konferenciji za medije povodom “Youth fest-a” u Klubu Doma omladine, a čim se pojavila sve oči bile su uprte u nju. Kao neko ko se svakodnevno bori za ispravne stavove vezane za sve građane, posebno za mlade ljude u Srbiji, Jelena je održala govor pred Međunarodni festival mladih koji će se održati u Nišu, 8 juna. I pored ovih informacija, isplivale su najnovije vesti o Karleuši i Tošiću.

Najnovije vesti o Karleuši i Tošiću svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti o Karleuši i Tošiću – Jelena prednjači u projektima, Tošić mudro ćuti

Ovim povodom, Jelena se pojavila u providnoj lila haljini, okružena ljudima iz svog tima i oduševila izgledom, a veliki broj novinara i posetilaca konferencije okupilo se oko nje.

Pročitajte Ceca i Lidija ljute suparnice – Evo kako izgleda Ocoljićkina kuća, nije ni nalik pevačicinoj

Međutim, za to vreme dok Jelena neumorno radi, njen suprug s kojim više ništa ne deli osim ljubavi prema Atini i Niki, uživa u Grčkom moru i plavetnilu koje okružuje mesto pod nazivom Glifada. Kako se ističe, ovo je jedno od najluksuznijih mesta i jedno od najvećih predrgrađa grada Atine. Najnovije vesti o Karleuši i Tošiću stigle su spontano a Jelenine slike s konferencije možete pogledati u galeriji u nastavku

Najnovije vesti o Karleuši i Tošiću svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti o Karleuši i Tošiću – Evo šta je zajedničko intrigantnom bračnom paru 

Na Instagramu, Duško, koji se inače vešto skriva od javnosti, podelio je fotografiju iz Grčke, iz očigledno veoma luksuznog letovališta i još luksuznijeg hotela sa terasom na kojoj je bazen s pogledom na more.

Pročitajte Deca me krive za sve – Karleuša otkrila šta sprema, Duško joj ovo neće oprostiti

Na prvi pogled sve deluje dosta skupo i nešto što može sebi priuštiti mali broj ljudi.

Najnovije vesti o Karleuši i Tošiću svet novine svet portal

Instagram

Budući da i dalje lepo zarađuje, isto kao i njegova supruga Jelena, ono što im jeste zajedničko je baškarenje u luksuzu.

Pročitajte Duško nikad nije bio ovakav prema njoj – Jelena Karleuša je ostala nema zbog onoga što je ovaj političar učinio za nju

Međutim, to je manje važno od činjenica s kim je posetio ovako lepo mesto i u čijem društvu uživa slavni fudbalski menadžer.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images