Rijaliti Jelene Karleuše svet portal svet
Svet

April 12, 2024 22:00

By

Deca me krive za sve: Karleuša otkrila šta sprema, Duško joj ovo neće oprostiti

Rijaliti Jelene Karleuše pod znakom pitanja

Niko još uvek nije zaboravio modnu reviju na kojoj je Jelena Karleuša oduševila sve svojim manekenskim znanjem. Iako tvrdi da joj je ovo prvi put da se oprobala u ulozi modela, svi prisutni su se složili da je diva u svemu što radi najbolja. Budući da se samo još u ovome nije oprobala, svi se pitaju da li će se rijaliti Jelene Karleuše ikada obistiniti.

Rijaliti Jelene Karleuše svet portal svet

ATA images

Foto: Ata images

Rijaliti Jelene Karleuše, mnoge stvari su se desile 

Kako njena starija ćerka Atina želi da postane foto model, pa je tako u oktobru 2022. godina imala i svoju prvu zvaničnu reviju, medije je zanimalo šta je mami rekla nakon što je Jelena prošetala pistom.

Pročitajte Dok svi pričaju o Draganinom razvodu on je saopštio prelepe vesti – Pevačica pored njega blista što dokazuje i fotografija

– Atina želi da bude manekenka i moj savet svim roditeljima je da ne lome deci krila. Da ih puste da izaberu profesiju i samo da im budu vetar u leđa, kao što je meni moja majka. Jako su specifične devojčice. Atina mi je pre neki dan rekla da sam ja kriva što nju i Niku prepoznaju i da one to ne žele. Eto ja sam sad kriva za sve, ali mislim da će im vremenom to značiti i pomoći. Atina je ugasila svoj Instagram profil gde je imala desetine hiljada pratilaca baš zbog te neželjene popularnosti. 

Rijaliti Jelene Karleuše svet portal svet

Instagram

Na pitanja o razvodu, jasno je stavila do znanja da sa suprugom živi pod istim krovom, ali da ne želi ništa više na tu temu da izjavljuje, kako njegov advokat ne bi ponovo davao razne izjave.

Rijaliti Jelene Karleuše svet portal svet

Rajko Ristić

Rijaliti Jelene Karleuše – Ovo bi mogao biti najgledaniji show ikada

Ono što je sigurno da će joj  zameriti jeste rijaliti Jelene Karleuše. Da, dobro ste pročitali. Pop diva je 2022. godine nagovestila da sprema nešto nesvakidašnje, u njenom stilu, a ovaj projekat zahteva mnogo truda i odricanja pa s obzirom da ni album još nije gotov, rijaliti Jelene Karleuuše će za sada pričekati. Ona je potvrdila da se nešto veliko sprema, uz komentar da će uništiti sve druge slične formate:

Pročitajte Duško nikad nije bio ovakav prema njoj – Jelena Karleuša je ostala nema zbog onoga što je ovaj političar učinio za nju

– Ja ću napraviti šou koji gde god da se bude emitovao biće gledaniji, od na primer, Zvezdi Granda, sigurna sam. – u svom stilu prokomentarisala je Jelena i ostavila fanove da njene nove poslovne poduhvate iščekuju sa nestrpljenjem.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images