Brak Milice Milše i Žarka Jokanovića svet portal svet
Svet

April 22, 2024 17:03

By

Milica Milša postala najbogatija srpska glumica pa kupila jedan od najlepših stanova u Beogradu: Pogledajte kako on izgleda (foto)

Stan Milice Milše i Žarka Jokanovića je kao iz bajke

Milica Milša i Žarko Jokanović, pazarili su stan u elitnom delu Beograda a u isti su se uselili 2022. godine. Uživaju u pažljivo uređenom prostoru a pored terase i balkona koji smo videli nekoliko puta Milica je jednom prilikom objavila i izgled dnevne sobe koja oduzima dah. Stan Milice Milše i Žarka Jokanovića uređen je baš onako kako su oduvek zamišljali svoj dom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Mali delić njihovog novog raja glumica je pokazala putem društvene mreže Instagram koji je zasigurno izmamio i brojne reakcije svih koji je prate. Milica Milša uživala je u svom raju opuštajući se u fotelji koja je baš za tu namenu, pokrivena raskošnim žutim ćebetom u veoma prijatnom ambijentu koji odiše toplinom i harmonijom.

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

U dnevnom boravku Milice Milše i Žarka Jokanovića preovladavaju krem i braon nijanse koje njihovom domu daju još veću toplinu. Salonski nameštaj varira između svetlo krem i sive do boje čokolade, a tu je i savršeno osvetljenje koje svemu daju posebnu draž. Slike na zidu uramljene su u raskošne ramove sličnih boja, dok je nijansa laminata ukombinovana za zlatnom vazom i sa još nekim sitnim detaljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Ako dobro pogledamo možemo videti i da se nazire kuhinja, najvažnija prostorija svake dame, pa tako i naše divne glumice. U ovoj prostoriji preovladava bela boja koja odiše vedrinom i daje prostoru dosta svetlosti.

Stan Milice Milše i Žarka Jokanovića je oaza za uživanje

Pretpostavlja se da se baš iz dnevnog boravka može izaći na prostranu terasa, koja ima i stolice i udobne ležaljke. Svaki ćošak je u biljkama, a šarene lampice svakako su zanimljiv detalj. Kako se nalazi na poslednjem spratu zgrade pogled “puca” na sve strane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Pisalo se da je Milica posle snimanja serije “Igra sudbine”, čiji scenarista je bio njen suprug, postala najbogatija srpska glumica, te ni ne čudi što su posle toga sebi obezbedili jedan od najlepših stanova u Beogradu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM