Stan Milice Milše i Žarka Jokanovića
Svet

26 Oktobra, 2022 18:15

Evo kako izgleda unutrašnjost stana u kom se baškari Milica Milša: Dom Žarka Jokanovića posebno opremljen samo za glumicu FOTO

Stan Milice Milše i Žarka Jokanovića odiše toplinom 

Milica Milša i Žarko Jokanović, pazarili su stan u elitnom delu Beograda a u isti su se uselili početkom maja. Uživaju u pažljivo uređenom prostoru a pored terase i balkona koji smo videli nekoliko puta Milica je sada objavila i izgled dnevne sobe koja oduzima dah.

Pročitajte: Žurka umesto klasične svadbe – Ovako su Milica Milša i Žarko Jokanović izgledali na venčanju (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Mali delić njihovog novog raja glumica je ponovo pokazala putem društvene mreže Instagram koji je zasigurno izmamio i brojne reakcije svih koji je prate.

Milica Milša uživala je u svom raju opuštajući se u fotelji koja je baš za tu namenu, pokrivena raskošnim žutim ćebetom u veoma prijatnom ambijentu koji odiše toplinom i harmonijom. U dnevnom boravku Milice Milše i Žarka Jokanovića preovladavaju krem i braon nijanse koje njihovom domu daju još veću toplinu. Salonski nameštaj varira između svetlo krem i sive do boje kakaa a tu je i savršeno osvetljenje koje svemu daju posebnu draž. Slike na zidu uramljene su u raskošne ramove sličnih boja, dok je nijansa laminata ukombinovana za zlatnom vazom i sa još nekim sitnim detaljima.

Pročitajte: Milica Milša i Žarko Jokanović na skupom putovanju – Sav luksuz tropske destinacije, evo kako izgledaju u kupaćem (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Ako dobro pogledamo možemo videti i da se nazire kuhinja, najvažnija prostorija svake dame, pa tako i naše divne glumice. U ovoj prostoriji preovladava bela boja koja odiše vedrinom i daje prostoru dosta svetlosti.

Pretpostavlja se da se baš iz dnevnog boravka može izaći na prostranu terasa, koja ima ima i stolice i udobne ležaljke. Svaki ćošak je u biljkama, a šarene lampice svakako su zanimljiv detalj. Kako se nalazi na poslednjem spratu zgrade pogled „puca“ na sve strane.

Pročitajte: Milica Milša je najbogatija srpska glumica – Evo koliko je zaradila od Igre sudbine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Žarko Jokanović potrudio se da svojoj supruzi obezbedi savršeno mesto za opuštanje i odmor a sasvim je jasno da ovome ne bi odolela nijedna dama.

Milica je prava srećnica…


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram