Najbogatija srpska glumica
Svet

August 3, 2022 19:14

By

Milica Milša i Žarko Jokanović na skupom putovanju: Sav luksuz tropske destinacije, evo kako izgledaju u kupaćem (foto)

Milica Milša i Žarko Jokanović na zasluženom odmoru

Milica Milša i Žarko Jokanović su nakon naporne sezone otputovali na odmor, a od fotografija zastaje dah. Glumica je veliku popularnost stekla ulogom Ade Kanački u seriji Igra sudbine, a ovaj projekat je njoj i njenom suprugu, Žarku Jokanoviću, koji potpisuje scenario, doneo veliku slavu i prihode.

Pročitajte: Noć na krovu grada – Milica Milša živi bajku u luksuznom penthausu vrednom miliona (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Popularni par je nedavno kupio luksuzni penthaus u Beogradu čije fotografije enterijera i neverovatnog pogleda na grad je glumica delila u nekoliko navrata na svom Instagram nalogu. Milša i Žarko su se uputili u Egipat, posebno atraktivnu destinaciju u Srbiji poslednjih godina, a od prizora sa njihovog letovanja, zaista, zastaje dah.

Pročitajte: Milica Milša preplakala rođendan – Evo šta joj je nateralo suze na oči!

Glumica svakodnevno objavljuje različite fotgrafije i snimke sa uživanju u Egiptu, pa su tako njeni pratioci mogli da vide sav luksuz u kom ovaj par uživa. Naime, oni su odseli u hotelu po preporuci prijatelja, a na istom mestu su već i bili, pa je put bio provereno siguran.

Pročitajte: Dogodila se tragedija Milica i Žarko neutešni – Smrt je odnela najvoljeniju osobu

Bazen, morski plodovi, restorani koji su karakteristični za tropske krajeve i pogled na crveno more, samo su neki od detalja koje glumica svakodnevn objavljuje, pa ukoliko još uvek nemate isplanirano letovanje, pogledajte kako to radi Milica Milša i probajte da pobegnete iz gradskg betona.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Instagram Screenshot