Objava Dragane Mirković svet portal svet
Svet

April 11, 2024 17:15

By

Dok svi pričaju o Draganinom razvodu ON je saopštio prelepe vesti: Pevačica pored njega blista (foto)

Potez Dragane Mirković obradovao sve one koji je vole

Dragana Mirković zbog razvoda od biznismena Tonija Bijelića prolazi kroz najteži period svog života. Iako se činilo da će se na neko vreme povući iz medija i odmoriti od posla najnoviji potez Dragane Mirković svedoči suprotno.

Objava Dragane Mirković svet portal svet

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Folk diva je pre desetak dana objavila da se razvodi posle 24 godine braka, što je iznenadilo sve njene fanove. Međutim, ljudi iz medija i njene kolege su, kako tvrdi Jovana Jeremić, znale da njen brak nije bio idealan kako su svi mislili.

Pročitajte Ceca više neće da ćuti Željkovoj deci – Ovo je njen odgovor na njihove tužbe i prozivanja po medijima

– Dragana i Toni nisu 3 godine bili u lažnom braku, nego 10. Cela javnost, svi novinari, apsolutno svi su znali da je on nekorektan prema njoj, samo što se ćutalo o tome jer je Dragana velika zvezda. Kada se tako nešto dogodi, nemaš zašto da ostaješ u tom braku. Svi su znali kako se Toni ponaša kada nije sa Draganom Mirković, a znala je i ona, to je njena tragedija – rekla je nedavno Jovana Jeremić.

Objava Dragane Mirković svet portal svet

Instagram

A da je jasno da Dragana više neće da živi u lažnom braku i da trpi Tonijeve “izlete”, postalo je jasno onog trenutka kada je javno saopštila da se razvodi.

Objava Dragane Mirković dokaz je da ne tuguje

Folk diva je, kao što se i moglo pretpostaviti, pored porodice, najveću podršku dobila od fanova, što se moglo videti i po svim koncertima koje je održala u proteklom periodu. A, da su joj oni motiv da nastavi vredno da radi kao i do sada jasno je po onome što im je upravo pripremila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Zak (@ivanzakofficial)

Naime, Gaga je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s Ivanom Zakom, hrvatskim pop pevačem, s kojim je upravo snimila duetsku pesmu “Kad srce stane”, koja će sutra biti predstavljena njenoj vernoj publici.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM