Razlika u godinama između Dragane i Tonija svet portal svet
Svet

April 9, 2024 17:00

By

Prijatelji su znali da Toni već 10 godina vara Draganu i ćutali: Ona je odlučila da sada sve otkrije

Jovana Jeremić o razvodima na estradi rekla sve što misli

Dragana Mirković i Haris Džinović zbog razvoda brakova u žiži su već skoro mesec dana. O tome kroz šta prolaze slavni pevač i folk diva mišljenje su izneli mnogi, a sada je i Jovana Jeremić o razvodima na estradi rekla ono što zna i misli.

Jovana Jeremić o razvodima na estradi svet portal svet

ATA images

– Meni je normalno da su se razveli. Oni su svi živeli u lažnim brakovima i nisu se razvodili zbog javnosti. A mnogo bi bilo bolje da su se na vreme razveli, sada bi bili u srećnim odnosima, srećnim brakovima. Kao što postoji institucija braka, tako postoji i institucija razvoda. Žene treba sa imaju onoliko brakova koliko im Gospod Bog pošalje blagoslovenih ljubavi u njihov život. Nikada ne treba živeti u laži – rekla je Jovana za “Informer” i dodala da je znala da je Toni Draganu dugo varao.

Pročitajte Konačno priznanje, ljubav Karleuše i Tošića pobedila – Pored mog Duška doživela sam ono o čemu svaka žena mašta

Dragana i Toni nisu 3 godine bili u lažnom braku, nego 10. Cela javnost, svi novinari, apsolutno svi su znali da je on nekorektan prema njoj, samo što se ćutalo o tome jer je Dragana velika zvezda. Kada se tako nešto dogodi, nemaš zašto da ostaješ u tom braku. Svi su znali kako se Toni ponaša kada nije sa Draganom Mirković, a znala je i ona, to je njena tragedija.

Jovana Jeremić o razvodima na estradi svet portal svet

Foto: ATA images

– Znala je da joj je Toni neveran, samo je ćutala i trpela. Ona voli da izigrava žrtvu, a ja ne volim ljude koji izigravaju žrtvu u medijima. Treba da bude superheroina. Volim je, ali izgleda da ništa nije naučila iz njene prve veze sa Bašanovićem. I on ju je povredio, a Toni je drugi. Dragana svesno ide i trasira put žrtve i izneverene, povređene žene. Voli da igra tu ulogu, a to je pogrešno. Dokle god igra tu ulogu neće biti srećna. Da li treba i treći da je povredi da bi se opametila? Sve je jako dobro znala, samo što je trpela misleći da će uspeti da spase brak. Nema tu spasenja ako te deset godina vara. Ako to trpiš ti si mučenica, a ne žena koja je vredna poštovanja. Žena kada vidi da je muškarac vara – odlazi – rekla je Jeremićeva.

Jovana Jeremić o razvodima na estradi govori vrlo oštro

Jovana je bila oštra i kada je razvod Harisa i Meline u pitanju.

– Šta je tu iznenađujuće? Šta je Haris mislio? On je deda za Melinu. Ništa nije iznenađujuće, što se foliramo? Čovek je 30 godina stariji od nje. On je deda, a ona izgleda kao avion. I on je pogrešio, kao što je i Dragana pogrešila. Ona bi sad bila srećna žena da je ostavila Tonija pre deset godina. Menjaj žene, opijaj se, konzumiraj različite stvari koje konzumiraš, ali bez mene, je l’ tako? Da je bila iskrena sada bi bila srećna, uspešna, veliku karijeru, puno para, trećeg bitnog frajera u životu… Isto tako Haris. Šta je očekivao? – rekla je Jovana.

Jovana Jeremić o razvodima na estradi svet portal svet

Ata images

– Trebalo je da sam da slobodu Melini. Sam. Da dođe i kaže: “Ženo, hvala ti. Dvoje divne dece imamo. Proveli smo jedan predivan deo života zajedno, ali ti si mlada. Ja sam deda. Ne mogu ni u s… da ti pariram, nigde ne mogu da ti pariram, evo ti tvoja sloboda. Hoću da ostanemo prijatelji, nedeljom dođi da pijemo kafu, da se družimo sa decom, biću ti večni prijatelj. Ti si mlada, zaslužuješ da imaš još puno dobrog, kvalitetnog s…, izlazaka, provoda, ne mogu to više da ti priuštim, ja sam mator čovek. Ali u meni ćeš uvek imati dobrog prijatelja i da, kad god te povrede, čak i oni drugi muškarci koji dolaze posle mene, u meni ćeš imati sigurnu luku”. Tada bi bio frajer, a ne da sada pljuje Melinu.

Proćitajte Jovana Jeremić o razvodima na estradi – Karleuša želi da sačuva brak jer je to bila divnina poslednja želja

– Potpuno je normalno što ga je ostavila. Ne pravdam samo način na koji je uradila. Trebalo je prvo da se razvede. Ja sam jedna od retkih koja ju je branila u javnosti, zato što je to normalno. Što da se foliramo? – rekla je Jovana i prokomentarisala to što je u više navrata gostovao na televizijama i pričao o krahu njihovog braka.

Jovana Jeremić o razvodima na estradi svet portal svet

Ata images

– Razumem da je Haris povređen, varala ga je, shvatam, ali to se ne radi tako. Mora da se izdigne iz cele situacije. Ni meni nije uvek bilo lepo u životu, ali sam uvek bila gospođetina.

Jovana tvrdi da Džinović nije preboleo Melinu, iako je rekao da jeste:

– Ma nije preboleo Melinu, ne može on to, nikada on neće preboleti, jer ima jako razvijen ego. Haris Džinović je vrlo sujetan čovek. Imala sam priliku da jednom prilikom sarađujemo, sujetan je i misli da je najpametniji, a nije.

AUTOR: SVET

IZVOR: INFORMER

FOTO: ATA IMAGES