Jovana Jeremić dala savet Jeleni Karleuši svet novine svet portal
Svet

April 7, 2024 09:00

By

Jovana Jeremić otkrila: Jelena održava brak sa Duškom jer je to Divnina poslednja želja, ali može ona bolje

Jovana Jeremić dala savet Jeleni Karleuši

U jeku burnog razvoda Harisa i Meline Džinović, poznata voditeljka Jovana Jeremić ne krije da je uvek na strani žene koja odlazi kada joj je loše.

Jovana Jeremić dala savet Jeleni Karleuši svet novine svet portal

ATA images

Jovana Jeremić dala savet Jeleni Karleuši, ali i drugim ženama

Jovana je otvoreno poručila i Dragani Mirković da je mnogo ranije trebalo da se okrene sebi i svom životu, a sada otkriva i zašto Jelena Karleuša pristaje da živi u fiktivnom braku, kako je sama jednom izjavila.

Pročitajte Rastanak je bio neizbežan – Kaća i Gobelja više ne žive zajedno, evo šta se desilo

“Ona je iskrena. Ona je imala veliki skandal, tačnije faul koji joj se desio kada je ispalo da je ona najgora a u stvari on je imao mnogo više faulova samo što se ne zna. Ona želi taj brak da održi zbog majke Divne, ja sam Divnu znala i znam zašto se Jelena tako ponaša. Zbog Divnine poslednje želje održava taj brak. Moj savet joj je da ne drži pesak u rukama ako joj klizi između prstiju, neka ga pusti i neka ide dalje, taj pesak ne zaslužuje da bude u njenoj šaci. Može ona bolje”, poručila je Jovana Jeremić.

Jovana Jeremić dala savet Jeleni Karleuši svet novine svet portal

Rajko Ristić

Inače, dok su mnogi izabrali stranu Harisa Džinovića, voditeljka je ženski solidarna.

“Ja Melinu podržavam. Ne sviđa mi se što je Haris sada napada kroz medije, mislim da je to nedžentlmenski i da pokazuje koliko je povređen muškarac, trebao bi da bude dostojanstven. Mnogo bi ga ljudi više cenili da to dalje nije komentarisao i provlačio kroz medije. Ona mu je rodila dvoje dece, sve i da je najgora na svetu i bili su 22 godine u braku. On je sam to trebao da oseti i sam je trebao da joj da slobodu jer on je deda za nju. On nju da voli, rekao bi joj izvoli slobodu i živi. On je doživeo da bude mučenik i da mu se svi smeju. Žena odlazi kad joj je loše, a ne kad je srećna. Jedna sam od retkih koja je stala na njenu stranu. Žena izgleda vrhunski, ona je srpska Melanija Tramp, mnogo je dobra riba.”

Pročitajte Majčino srce nikada ne greši – Divna je odmah prozrela Duška Tošića

Jovana Jeremić dala savet Jeleni Karleuši u intervjuu za tabloid Svet, ali ne samo njoj već se osvrnula na sce žene i iskreno rekla šta misli.

“Meni je samo žao što ne mogu ženama da podelim moju pamet. Žena dobro živi sama, sa sa muškarcem mora da živi spektakularno, ako nema toga bolje joj je da bude sama i radi na sebi. Ja imam svetski mozak, kosmopolitski ali Sprkinje biraju da budu mučenice, izgleda da je to genski kod od baba. Mi to dok ne promenimo neće se žene opametiti. One pate od toga da će ih neko nazvati k….., a treba da živi svoj život i budu srećne, jer je život previše kratak da bi se živeo za to šta će drugi reći.”

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: ATA images