Odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović svet novine svet portal
Svet

April 28, 2024 20:45

By

Zna se ipak ko je glavni: Brena se ne ustručava da snajku Priju postavi gde joj je mesto

Odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović ponovo je tema javnosti

U domaćim medijima, ali i javnosti se dugo spekulisalo o odnosu Lepe Brene i Aleksandre Prijović. Iako Brena nije majka Filipa Živojinovića, oduvek je isticala da njega ne odvaja od sinova Stefana i Viktora, te je Aleksandra doživljava kao drugu svekrvu, pored Zorice, Filipove majke, sa kojom je svakodnevno u kontaktu.

Odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović svet novine svet portal

Rajko Ristić

Odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović opet intrigira

Lepa Brena je sada prokomentarisala konstataciju njenog kolege Ljube Aličića da je njena snaja Aleksandra sve pevače poslala u penziju, a odgovorom je mnoge iznenadila.

“Ona je mlada zvezda, ali postoji još nas nekoliko koji držimo čas. Ako može Mik Džeger da peva u 72. godini, što ne bi pevala i Lepa Brena, je l’ tako?”, poručila je pevačica kroz osmeh za Pink.

Pročitajte Komšije Vesne i Đoleta razvezale jezik – O poznatom paru nisu štedeli reči, spomenuli i Lunu

Podsetimo, odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović odnedavno je ponovo tema javnosti. Izvor za domaće medije nedavno je otkrio kakva je pozadina njihovog odnosa.

Odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović svet novine svet portal

Rajko Ristić

“Brena ne voli intimiziranje i priznaje da je mnogo bolje kada sinovi imaju svoj život u svom stanu i kada se organizovano sreću i posećuju. Očito je i da taj princip primenjuje i na snajku, što je zapravo pravi recept za dobre odnose u porodici. U to što im često dolazi Borka, Brena se ne meša. Ako njima odgovara da im ona pomaže oko deteta, super, ali Brena voli svoju privatnost i da organizuje vreme i život kako sama želi”, ispričao je izvor za “Svet”.

Pročitajte Aleksandra Prijović u odličnim odnosima s maćehom – Borka shvatila da je suvišna?

Iako je Aleksandra jednom prilikom istakla kako Brena nije njena svekrva, već Zorica, dodala je kako se s legendarnom pevačicom odlično slaže.

“Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i jako je dobar čovek”, rekla je svojevremeno Prija, naglasivši da sa Brenom i Bobom ima divan odnos.

Odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović svet novine svet portal

Ata images

Takođe, Lepa Brena je jednom prilikom komentarisala Aleksandrin i Filipov uspeh.

“Što se tiče mladih snaga, i Aleksandra je tu među njima koji su zaista fantastično napredovali. Ona ima jedan fantastičan tim na čelu s Filipom Živojinovićem, gdje su oni spojili lepo, pametno i korisno. On je jedan od najboljih producenata u zemlji. I, eto, napreduju. Da su ostali pevači Granda, svi oni koji su pobedili, da su imali ozbiljne producente i ozbiljnu organizaciju, bili bi svi jako velike zvijezde. To kažem, jer znam koliko su ta djeca fantastični pjevači, ali im fali ta hiperozbiljna organizacija koju sam ja imala od 1982. godine’, rekla je Brena.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić