Odnos Prije i Brene
Svet

November 13, 2023 15:45

By

Ispovest Brene o Priji kida dušu: Umornu Aleksandru sam pokrivala ćebetom i slušala tešku životnu priču

Odnos Prije i Brene je na nivou majke i ćerke

Legenda muzičke scene Srbije Lepa Brena govorila je za kamere emisije Blic dan koja se upravo emituje na kanalu Blic televizije, a poznata pevačica posebno se osvrnula na uspeh njene snajke Aleksandre Prijović sa kojom je prošla najteže trenutke tokom priprema spektakulranih koncerata u Srbiji i regionu. Odnos Prije i Brene je na nivou majke i ćerke a sad je Brena to i potvrdila…

Odnos Prije i Brene

Ata images

Odnos Prije i Brene konačno rasvetljen

– Znam koliko je samo puta dolazila kod mene kući na ručak i nakon toga bi se šćućurila na krevetu u dnevnom boravku, a ja bih je pokrila ćebetom dok ona spava. Ta njena priča je mene vratila u ono vreme koliko sam ja radila i koliko je to teško i naporno.

Porčitajte Trljaćete oči u neverici – Moguće da su Brena i Prija u srodstvu, ova slika podelila javnost FOTO

– Njen trud i želja da uradi sve savršeno i kako treba su zaista za svaku priču, a onda Filipov trud i rad kao producenta. Možda sam ja jedina osoba koja razume kroz kakav je ona trnovit put prošla – rekla je Brena, a onda otkrila da je teška životna priča njene snajke, posebno ganula.

Odnos Prije i Brene

Ata images

– Puno puta sam sedela sa njenom majkom i sa njom, pričale su mi o njenom životu i kakav je sve trnovit put prošla, a ja sam se emotivno vezala za celu tu njihovu priču. Ona je žena, a nama ženama se ništa ne prašta i naš put je trnovit. Srećna sam što je uspela.

Pročitajte Aleksandra Prijović se bori sama, kriva je što se udala za Filipa – Ovo su razlozi zbog kojih je ogorčena

– Majke kada udaju ćerke one plaču iz dva razloga, prvi je zato što je ona zaljubljena i našla je nekoga koga voli, a drugi je jer majka zna kroz šta sve treba da prođe njena ćerka i kakav je život.

Odnos Prije i Brene

Ata images

Odnos Prije i Brene zasnovan je na razumvanju i iskrnosti

– Da treba da prođe kroz brak, razumevanje, rađanje dece, uspone i padove… Važno je da svaki roditelj kaže svom zetu da mora da čuva i pazi njihovu ćerku, jer svaka žena je lavica koja može puno da voli, ali može da bude i opasna.

Pročitajte Lepa Brena promovisala novi brend – Među poznatima u publici i Bobina bivša supruga (foto)

– Kažu ne diraj lava dok spava, a ja ću reći ne diraj lavicu, dok ne digne glavicu – rekla je Brena i otkrila zašto je plakala na Aleksandrinom koncertu u Areni.

Odnos Prije i Brene

Rajko Ristić

– Kada mi se sve sublimiralo kroz šta je ona prolazila, jednostavno sam zaplakala. Zaplakala sam jer želim da Filipova i njena budućnost bude svetlija i uspešnija, a da sve ružno zaborave – rekla je Brena za Blic dan koji upravo možete gledati na kanalu Blic televizije.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić