Rijaliti Željka Mitrovića svet portal svet
Svet

May 1, 2024 20:46

By

Posle Elite sledi novi, do sada neviđen rijaliti: Mitrović saopštio ko je glavni učesnik

Rijaliti Željka Mitrovića uskoro počinje

Ljubitelji rijalitija “Elita” neće morati da razmišljaju kako će provesti leto, jer odmah po završetku “Elite” sledi novi rijaliti. Pratioci vlasnika ružičaste televizije na društvenoj mreži “X” saznali su da najverovatnije uskoro kreće rijaliti Željka Mitorvića koji će trajati 40 dana.

Rijaliti Željka Mitrovića svet portal svet

Ata images

Željko Mitrović je opisao kako bi rijaliti trebalo da izgleda.

– Još je neizvesno ali postoji šansa da ću ovog leta napraviti rijaliti 24/7 koji traje 40 dana i u kome sam učesnik samo ja! Naime za opkladu od 100 000 evra, dokazao bih kako za 40 dana u Londonu mogu sa samo 500 funti zaraditi milion funti za 40 dana – napisao je na svom Tviter nalogu Željko, a potom je otkrio još detalja.

Rijaliti Željka Mitrovića biće poseban

– Naime poneo bih iz Beograda samo 500 funti koji mi služe za put vozom i prvo prenoćište i dva muzička instrumenta.

Rijaliti Željka Mitrovića svet portal svet

Ata images

Prvh 5 dana bih kao ulični svirač zaradio oko 3000 od kojih bi za život do kraja rijalitija, odvoijo 1000 funti a ostatak od 2000 funti bih uložio u jednu super-rikšu koja bi mi u narednih 10 dana, kao rikša vozaču, donela oko 20 000 funti od kojih bih za 10 hiljada funti u East Londonu ulozio u kupovinu 5 starih krševa Rolseva ( old tajmera) i 10 hiljada u njihovo šminkanje , farbanje i popravljanje, koje bi trajalo 10 dana, kako bi ih 25-og dana prodao za po 100 hiljada već poznatom kupcu.

Pročitajte ONA je Harisova nova devojka – Veoma liči na Melinu, ali je znatno starija od nje

– Sa ovih 500 hiljada bih kupio apartman u veoma lošem stanju Fulhamu blizu south Kensingtona za 400 hiljada  funti i 100 hiljada uložio u sređivanje koje bih sproveo sam i koje bi trajalo oko 15 dana, 40 og dana bi svakako ovaj artistički sredjen apartman bio prodat za milion funti! P.S. Sve poreze bih platio od 100 hiljada od dobijene opklade tako da bi mi čisto ostalo milion funti! Moji se bune, jer kako kažu neće da im propadne leto, a meni dobro izgleda! Videćemo – zaključio je Mitrović.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES