Marko Miljković pušten iz pritvora svet novine svet portal
Svet

May 15, 2024 15:45

By

Imao je snage da izgovori samo ovo o Luni i ćerkama: Ekskluzivne fotografije sa lica mesta, Miljković pušten iz pritvora

Marko Miljković pušten iz pritvora, ide svojim curicama

Marko Miljković pušten iz pritvora u kom je proveo 48 sati zbog žestokog sukoba sa komšijom ali i pripadnicima policije.

Marko Miljković pušten iz pritvora svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Marko Miljković pušten iz pritvora konačno ide svojoj porodici 

Naime, bivši rijaliti učesnik i suprug Lune Đogani Marko Miljković priveden je zbog narušavanja javnog reda i mira, nakon žestoke svađe sa komšijama. Nakon 48 sati je Marko Miljković pušten iz pritvora. 

Pročitajte Luni je teško sve ovo da gleda – Slike Marka Miljkovića iz Laze Lazaravića su pretužne, haos u psihijatriji 

On je nešto posle 19 sati u pratnji policije, s lisicama na rukama, doveden u Urgentni centar gde je urlao, nakon čega je pregledan i u bolnici “Laza Lazarević”.

Marko Miljković pušten iz pritvora svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Miljković je danas u pratnji policije doveden u Treće osnovno tužilaštvo, a nakon nekoliko sati saslušanja izašao je vidno neraspoložen za razgovor sa medijima.

– Upavo su me pustili, sud radi svoj posao. Tri dana sam u istoj garderobi i sada idem svojim curicama. Mnogo mi nedostaju. Biće vremena za komentarisanje – izvaio je Marko.

Marko Miljković pušten iz pritvora svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Marko Miljković pušten iz pritvora a evo mala retrospektiva događaja

Podsetimo, komšije sa sprata iznad, neko vreme su kako Miljković tvrdi pomije bacali po njegovoj terasi i uprkos svim upozorenjima, nisu imali nameru da to promene.

Pročitajte Lunini roditelji posle Markovog hapšenja doneli drastičnu odluku – Oglasili se tim povodom

Nakon neuspešnih pokušaja da zaustavi ponašanje komšija, Marko je kupio 60 jaja i lično bacao na njihov balkon nakon čega je usledio i obračun sa policijom.

Podsećanja radi, Bivši zadrugar i Jutjuber Marko Miljković snimio je pre nekoliko dana kako u njegov dom dolaze pripadnici policije zbog haosa sa komšijama, a onda je u pratnji policije odveden u Urgentni centar.

Nakon što je uhapšen “Blic” je došao u posed ekskluzivnih fotografija Marka Miljkovića iz Urgentnog centra, a onda je usledila nova drama kada su ga odveli u psihijatrijsku bolnicu “Laza Lazarević”. Nakon cele drame koja se pre nekoliko sati odigrala na Bežaniji, naše ekipe primetile su razbijena jaja ispred zgrade, a onda je i komšija sa kojim je Marko ušao u konflikt dao izjavu za medije.

Marko Miljković pušten iz pritvora svet novine svet portal

Rajko Ristić

Marko se žalio na stanare koji žive iznad njih, jer su mu na terasu bacali pomije, a onda im je kako je on sam rekao uzvratio jajima. Miljković je potom pozvao i policiju u stan i bio vrlo besan. On je potom u Urgentni centar doveden u pratnji dva policajca u pocepanoj majici, sa lisicama na rukama, vidno besan. Slike hapšenja Marka Miljkovića sigurno su uznemirile i njegovu porodicu budući da je sve počelo na mestu gde on živi… Kako “Blic” saznaje Marko Miljković se potukao usled čega je zadobio povrede glave i posekotine po telu. Marko Miljković testiran je i na narkotike, a osim toga Marko je u Urgentnom centru navodno pravio šou. Inače dok je policija bila u stanu Luna Đogani nije pisnula.

Marko Miljković pušten iz pritvora svet novine svet portal

ATA images

– Sad ćemo sve lepo da snimimo, i da mi to lepo objavimo! Stan gore iznad mene je nesavesno, bez kakvog odobrenja od mene, prosipao svoje pomije ovde po mojoj terasi i ja moram da čistim! Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu! Ja, lično! Ja ću da odgovaram za to, ako bude trebalo i da platim sve – rekao je Marko Miljković prvo u snimku koji je objavio na mrežama.

Marka je pripadnik policije pitao da li je zvao 192 zbog toga.

Slike hapšenja Marka Miljkovića svet novine svet portal

Ivan Vučićević

– Ja ne mogu da zovem policiju, jer sam otišao gore, kucao na vrata, tražio da se povede računa o tome što se prosipaju pomije po mom stanu! Oni su to prebacili na investitora, niti su rekli: “Okej, prihvatićemo”, niti bilo šta, nego su prebacili na investitora, i ja sam u tom trenutku onda otišao po 30 jaja i bacio na njihovu terasu! Eto, dobrodošli u moj stan, vidite šta se sve desilo… – dodao je posle učesnik rijalitija “Zadruga” i “Veliki brat”.

Pročitajte Sreća i tuga u istom danu – Marko Miljković otkrio šta se dešava u njegovom domu posle rođenja ćerke

– Ja ću sve ovo postaviti, da znate! Ja sam sve ovo dokumentovao, čisto da se zna! Ja vas smem da snimam, to znam veoma dobro, veoma sam upoznat sa tim… Svako dobro vam želim i sve najbolje – rekao je Marko na kraju, a video je osvanuo na kanalu “Sikter Shorts”. Ipak, nakon svega slike hapšenja Marka Miljkovića obišle su sve društvene mreže.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: Ivan Vučićević