Majka Marka Miljkovića
Svet

October 9, 2023 13:25

By

Sreća i tuga u istom danu: Marko Miljković otkrio šta se dešava u njegovom domu posle rođenja ćerke

Majka Marka Miljkovića nije dočekala da upozna unuku

Luna Đogani je juče sa ćerkicom Lanom, u pratnji supruga Marka izašla iz porodilišta, dok ih je kući čekala malena Mija u društvu ostalih članova porodice. Nažalost, majka Marka Miljkovića preminula je prošle godine i nije doživela da upozna svoju drugu unuku, zbog čega je Miljkoviću izuzetno teško.

Majka Marka Miljkovića

Ata images

– Falila mi je moja majka da vidi sve, da doživi sve, ali ja verujem da je ona videla i doživela sve, verujem da nas gleda i da nas čuva. Siguran sam da bi bila preponosna na sve – rekao je Marko, koji ne krije koliko je presrećan zbog svojih ćerkica.

Pročitajte Haos posle Luninog porođaja – Izbila svađa zbog bebe, Anabela plače kao kiša

– Voleo bih da ja njih mogu maksimalno da ih razmazim, koliko je to moguće, videćemo. Presrećan sam što su sve curice oko mene. Nemam ništa protiv da sledeće dete bude dečak. Ja bih pustio Bogu da odluči kog pola će biti moje sledeće dete, ako ga bude, polako otom potom. Ako bude i treća ćerkica, neću da se bunim – rekao je Marko, pa dodao da je Mija oduševljena sestrom.

Majka Marka Miljkovića

Ata images

– Malopre sam ostavio Lanu u Mijinom naručju, ona je oduševljena, ne da nikome da je pipne, sve ide kroz neku priču, da i mi moramo da je uzimamo, malo je naporno. Mora da se privikne, da bude svesnija cele priče. Ono što se dešavalo u našem stanu je prava bajka, ne znam kako to da opišem, to je prava emocija, nešto najlepše u životu – otkrio je Miljković koji je, kako kaže, zbog Lune, ćerki i mira u porodici izgladio odnose sa Anabelom.

Pročitajte Prve fotografije Lune Đogani i njene bebe nakon izlaska iz porodilišta – Mala Lana uživa u toplini doma

– Anabela i ja imamo korektan odnos zbog Lune i zbog svega, pričamo i dogovaramo se, pomaže nam dosta i hvala joj na tome. Ne bih da se vraćam u prošlost, šta je bilo bilo je, idemo u budućnost, oboje se pridržavamo toga – rekao je kratko Marko.

 

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES