Greh Lepe Lukić svet portal svet
Svet

April 24, 2024 14:30

By

Lepa Lukić nosi veliki teret na duši: Žena se obesila zbog nje i onoga što joj je uradila?

Greh Lepe Lukić je preveliki

Osim što je krasi titula kraljice narodne muzike, Lepa Lukić važi za pevačicu koja voli da okuša sreću i na kocki.
Diva narodne muzike dobijala je na kocki, ali su zato drugi fatalno završili.

Ona o tome nerado govori, tek ponekad kaže da ima puno pravo da ponekad svrati u kazino ili da odigra partiju karata jer drugih poroka nema. Međutim, malo je poznato da jedan greh Lepe Lukić upravo ima veze s njenim jedinom porokom, pisao je ranije Scandal!.

Greh Lepe Lukić svet portal svet

Rajko Ristić

Naime, pre više od dve decenije Lepa je, navodno, kockala jako često širom cele bivše Jugoslavije, a kako je ispričao izvor koji je insistirao da ostane anoniman, jedna žena se, navodno, obesila nakon što je njen muž, navodno, izgubio sve što je imao tokom partije sa čuvenom Lepom Lukić.

Pročitajte Ovaj poznati muškarac je pored sina Draganina najveća podrška tokom razvoda – Smatra je predivnom

– Taj čovek je ceo život bio kockar i mnogo je para izgubio, nije njemu niko kriv, a najmanje gospođa Lepa, ali nju bije taj usud jer je poznata, a voli i da se kocka. Znate i sami kakav je narod, mora neko drugi da bude kriv, pa je u ovom slučaju Lepa izvukla deblji kraj, ni kriva, ni dužna –rekao je izvor za Scandal!

Greh Lepe Lukić svet portal svet

Bojan Vuković

– Ona je imala letnju turneju po Crnogorskom primorju i na putu do mora, svratila je u Podgoricu na jednu partiju. Nije joj to bio prvi put. Tada se s njom kockao i taj čovek čija se supruga, nažalost, ubrzo nakon toga ubila.

Greh Lepe Lukić je što je sela za sto sa čovekom koji nije mislio na porodicu

– Obesila se jadnica jer više nije mogla da se nosi sa njegovim porokom, kuću je stavio na doboš i sve najbliže u crno zavio. Nije njemu Lepa uzela kuću, taman posla, on je kuću prokockao sam, ali tako se pročuo trač jer se jednom žena zadesila na partiji s njim i pobedila ga i to se posle prepričavalo i mnogo se toga dodavalo samo jer je žena poznata i velika zvezda.

Greh Lepe Lukić svet portal svet

Bojan Vuković

– Umela je i ona da gubi mnogo, i pare, i stanove, ali je i dobijala. Taj čovek čija se žena ubila kockao se svaki dan, nije njemu Lepa ništa kriva, ali je ispalo kao da jeste i tako je, nažalost, ostalo. To što ste vi čuli da se ta žena obesila baš zbog Lepe, nije to istina, obesila se ona zbog muža kockara koji je uništio porodicu, a jedina istina je da je Lepa jednom s njim imala partiju i to je sve – zaključio je izvor Scandala!.

AUTOR: SVET

IZVOR: SCANDAL!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES