Tekstopisac Dražen Damjanović svet portal svet
Svet

April 23, 2024 14:32

By

Ovaj poznati muškarac je pored sina Draganina najveća podrška tokom razvoda: Smatra je predivnom

Tekstopisac Dražen Damjanović izneo istinu o Dragani Mirković

Tekstopisac Dražen Damjanović napisao je brojne hitove, a poslednja u nizu je pesme “Kad srce stane” koju su otpevali Dragana Mirković i Ivan Zak. Radio je sa 150 poznatih pevača, a Šako Polumenta je jedan od njih.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Damjanović Dražen (@damjanovicdrazen_)


– Prva pesma je bila za Šaka Polumentu, mi smo komšije, 27 godina smo kako ja to volim da kažem u istom paklu ili raju kako ko vidi. Nakon što sam ja odlučio da batalim pravni fakultet i krenem u muzičke vode, uradim prvu pesmu “Bila si san moje mladosti” koju je snimio on, a odmah zatim napišem i “Dišem za tebe” to je pesma koja je rađena po njegovom životu i tragediji koja ga je zadesila kada mu je umro brat. Kasnije sam za njega radio i “Eh što nisam sunce” i mnoge druge. Nedavno sam mu napisao još neke pesme i to će biti baš dobre balade.

Pročitajte Nisam znala šta mi Toni radi iza leđa – Dragana prvi put posle razvoda progovorila o bivšem mužu

– Sada je izašla pesma, duet od Dragane Mirković i Ivane Zaka “Kad srce stane” i jako sam ponosan na taj projekat. Za tu pesmu mi je Mikiša od Sandre Afrike menadžer nudio 10.000 evra ali ja nisam pristao, hteo sam da to bude pesma za Draganu. Onda sam shvatio da treba da bude duet i pozvao sam Ivana Zaka koji kad sam mu rekao sa kim treba da snimi duet rekao mi je da će pasti u nesvest, jer je to njegov san još iz detinjstva.

Tekstopisac Dražen Damjanović svet portal svet

Ata images

– Dragana je predivna žena spremamo još nešto, što će pokidati, a i ja sam sada njen menadžer za nastupe. I ima još mnogo novih projekata, čuće se i videće se. Dragana je napravila haos sad u Crnoj Gori – otkrio je Dražen za Kurir.

Tekstopisac Dražen Damjanović opleo po estradi

Dražen kaže da bi mnogi tekstopisci da budu Marina, što mu se ne dopada, a izneo je svoje mišljenje o pevačicama Aleksandri Prijović i Tei Tairović.

– Prijovićka nije po mom ukusu ali se sviđa svima. Milica Pavlović mi je onako, a Tea je prošla na moju foru, ona je one ritmove koje sam ja koristio ranije ona je to sad opet radila i to je uradila dobro. Čuo sam neke njene pesme za novi album biće to baš dobro.

Tekstopisac Dražen Damjanović svet portal svet

Photo: M.M./ATAImages

Dražen tvrdi da je sarađivao sa mnogim pevačima, ali da mu niko nije ostao dužan.

– Ne. Pa eno Barbara je snimila 15 mojih pesama kao kavere, tako se i proslavila da se ne lažemo, ali je sve to sređeno i uredno plaćeno.

Tekstopisac Dražen Damjanović o Dari misli sve najlepše

Tekstopisac Dražen Damjanović se prisetio i jedne zanimljive anegdote.

– Uradim ja pesme Šaku to budu sve hit do hita, i Dara to čuje i zove njega i traži mu moj broj on kaže nema. A zna ga napamet. Ali Bog namesti kockice. Bilo leto, zove mene Šako i pita me da idem s njim na neko krštenje koje peva u Negotinu, i ja krenem. A on zaboravio da i Dara radi to veselje. Stižemo mi tamo, bap, Dara i ja na istom mestu. Ali to sad nije bitno, ovo što ću ti sad reći nikad neću zaboraviti.

Tekstopisac Dražen Damjanović svet portal svet

Ata images

– Ulazimo mi u restoran sala ogromna, sve vlasi. Činki, rinki, pevačica u vlaškoj nošnji, dva metra i jače visoka. Ćana je mala za nju. I oni su tu kao radna muzika a ovi su specijalni gosti. I mi imali kao neku sobu za nas, bekstejdž. I prvo Šako peva svoj deo pa Dara. I ja i Dara sami ostanemo, i ona nešto kuca priča i kaže ona meni “Čekaj, čekaj, Dražen tekstopisac?” ja kažem taj sam. I ona tu skapira ko sam i kaže jaoo sad ću mu… Pa tebe tražim. (smeh)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Damjanović Dražen (@damjanovicdrazen_)

Dražen je sarađivao sa Marinom Tucaković, koju je mnogo voleo.

– Marina i ja smo uradili mnogo pesama zajedno, ali ja nemam pojma kako smo se mi upoznali. Mnogo smo se voleli. Ona me pozove i kaže šta ćemo, ja kažem ti počni ja ću da nastavim. Ona je pila uz naše pesme, obožavala je to što uradimo zajedno. Dara mi je slala snimke često. Znam mnogo o njoj al neću. Psovala me je često zbog mojih tekstova.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM