Brak Dragane Mirković svet portal svet
Svet

April 22, 2024 10:15

By

Nisam znala šta mi Toni radi iza leđa: Dragana prvi put posle razvoda progovorila o bivšem mužu

Brak Dragane Mirković bio je lep, tvrdi ona

Folk diva Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić nedavno su saopštili da se razvode posle 24 godine ljubavi. Brak Dragane Mirković delovao je kao savršen, pa je za većinu ljudi bilo iznenađenje kada su čuli da se razvode, međutim, ne i za Jovanu Jeremić koja je tvrdila da se znalo da Toni nije veran supruzi.

Brak Dragane Mirković svet portal svet

Foto: Instagram

– Dragana i Toni nisu 3 godine bili u lažnom braku, nego 10. Cela javnost, svi novinari, apsolutno svi su znali da je on nekorektan prema njoj, samo što se ćutalo o tome jer je Dragana velika zvezda. Kada se tako nešto dogodi, nemaš zašto da ostaješ u tom braku. Svi su znali kako se Toni ponaša kada nije sa Draganom Mirković, a znala je i ona, to je njena tragedija – reka je Jovana nedavno.

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

– Znala je da joj je Toni neveran, samo je ćutala i trpela. Ona voli da izigrava žrtvu, a ja ne volim ljude koji izigravaju žrtvu u medijima. Treba da bude superheroina. Volim je, ali izgleda da ništa nije naučila iz njene prve veze sa Bašanovićem. I on ju je povredio, a Toni je drugi. Dragana svesno ide i trasira put žrtve i izneverene, povređene žene. Voli da igra tu ulogu, a to je pogrešno.

Brak Dragane Mirković svet portal svet

Antonio Ahel / Ata images

– Dokle god igra tu ulogu neće biti srećna. Da li treba i treći da je povredi da bi se opametila? Sve je jako dobro znala, samo što je trpela misleći da će uspeti da spase brak. Nema tu spasenja ako te deset godina vara. Ako to trpiš ti si mučenica, a ne žena koja je vredna poštovanja. Žena kada vidi da je muškarac vara – odlazi – rekla je Jeremićeva, međutim, posle telefonskog razgovora s Draganom promenila je mišljenje.

Brak Dragane Mirković delovao kao idealan, Toni bio privržen pevačici

– Dragana me je okenula ljudski, iskreno je razgovarala sa mnom. Rekla mi je da mnoge stvari koje sam ja govorila ona nije znala, pričala mi je koliko je Toni zaista bio dobar prema njoj i koliko joj je bio prvržen. Pitala me je zašto joj nisam rekla ako sam nešto znala, ali meni je glupo da joj ja bilo šta govorim ako to ona nije videla.

Brak Dragane Mirković svet portal svet

Instagram

– Imala je potrebu kao žena da mi se obrati. Sad sam je stavila u moju zaštitu. I dalje mislim da treba da smrša, jer je ona prelepa žena, i njena duša je čista, ima prelepe crte lica. Meni je krivo što njeno lice ne može da dođe do izražaja dok ne smrša. Ako smrša biće najjača riba na estradi, izgledaće kao da ima 15 godina. Ona žena nema nijednu boru na licu. Treba da poradi na stilu – tvrdi Jovana, koja posle razgovora sa Draganom ima samo lepe reči za nju.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM