Majka Veljka Piljikića svet novine svet portal
Svet

April 23, 2024 20:45

By

Posle svega, ona je stala Seki na crtu: Jasno je bilo da Veljko ima drugu FOTO

Majka Vejka Piljikića Sekina je velika podrška

Seka pored supruga Veljka Piljkića uživa već 14 godina, a kruna njhovog braka su sinovi Jovan i Jakov. Seka Aleksić je kao dete razvedenih roditelja oduvek maštala o velikoj i skladnoj porodici, pa stoga ne čudi što su joj oni i pored velike slave uvek na prvom mestu. Ali, pored muža i sinova, tu su i svekar Miodrag, svekrva Violeta, dever Roland. Majka Veljka Piljikića, svekrva Seke Aleksić, koja je po tvrdnjih onih koji je poznaju, prava dama, dobra i požrtvovana žena, od prvog dana je svojoj snajki oslonac i pravi prijatelj.

Majka Veljka Piljikića svet novine svet portal

Photo: A.H./ATAImages

Majka Veljka Piljikića je divna osoba i Sekin iskren prijatelj

Veljkova majka i ja smo kao drugarice. Razmišljamo na vrlo sličan način i delimo iste vrednosti. Naš odnos je pun poštovanja i ljubavi, pa mi je teško da zamislim kako bi bilo da je drugačije. Mislim da je stereotip da se snajke i svekrve ne slažu – priznala je jednom prilikom Seka koja svojoj svekrvi tepa “Mama, Mako, Makice…

Pročitajte Nisam znala šta mi Toni radi iza leđa – Dragana prvi put posle razvoda progovorila o bivšem mužu

Osim što u svom domu Seka voli da za svekrvu i svekra priređuje prave gozbe i da svi zajedno uživaju sa decom, Seka kad god nađe vremena, rado spakuje stvari, pa svi četvoro krenu put Veljkove rodne kuće.

Majka Veljka Piljikića svet novine svet portal

Foto: ATA images

– Obožavam da idem u Negotin kod Veljkovih roditelja. Tamo sam potpuno opuštena, družim se sa ljudima koji nisu iz moje profesije, razgovaramo o nekim drugim temama i to me relaksira. Sa suprugovim roditeljima imam divan odnos, slažemo se i obožavamo. Veljkova majka često govori da je molila Boga da joj pored sinova podari i kćerku i da je to konačno dobila. Zamislite onda koliko se volimo i poštujemo. Oboje su divni i razumni ljudi”, svojevremeno je izjavila Seka.

Pročitajte Olivera Kovačević progovorila o diskvalifikaciji Breskvice sa Pesme za Evroviziju – Sad je sve jasno

Majka Veljka Piljikića svesna je koliko se Seka trudi oko njenog sina i koliko je Vejko srećan u braku.

Majka Veljka Piljikića svet novine svet portal

Rajko Ristić

Majka Veljka Piljikića zna koliko njen sin voli Seku

“Svom suprugu svakodnevno priređujem sitnice koje on poštuje i voli, svakodnevno želim da se on oseća kao kralj u svom kraljevstvu, a ja kao njegova kraljica. Želim da mu sve pružim i da mu sve bude nadohvat ruke. Veljko izuzetno mnogo trenira, zdravo se hrani. Ne jede on samo skupe stvari, obraduje se i kada napravim pljeskavice od spanaća i ja mu tim stvarima udovoljavam”, priznala je Seka jednom prilikom.

Pročitajte: U ovoj kući više nikad neće biti isto: Veljko napustio porodični dom, Seka objasnila i zašto

Inače, Veljko Piljkić je nikad ne zove Seko, što je očito nadimak rezervisan za javnost i fanove, pa joj se obraća sa Svetlana ili ljubavi. I dok Seka uvek rado priča o porodičnim relacijama, Veljko se ne oglašava u javnosti, a u poslednje vreme ga i retko viđamo pored supruge.

Majka Veljka Piljikića svet novine svet portal

Rajko Ristić

Ranije su se stalno slikali zajedno, delili trenutke svoje privatnosti i porodične sreće sa fanovima, ali to više nije slučaj. Veljka nigde nema, ni da odgovori na tračeve koji se o njemu šire u poslednje vreme, ali zato je Seka tu da odbrani voljenog čoveka, zaštiti porodicu  i zlobnicima zapuši usta.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić