Svet

May 1, 2024 19:30

By

Razdor između Cece i Veljka se nije mogao sakriti: Bogdana u sve umešala prste, pa rasplakala svekrvu

Životna priča Veljka Ražnatovića je kao iz filma

Veljko Ražnatović je do pre samo nekoliko godina važio za momka koga ne interesuje ništa sem dobrog provoda. Za njegovo ime su se često vezivale lepe devojke, a neretko se dovodio i u vezu sa tučama.

Međutim, u jednom trenutku je sve to prestalo, a životna priča Veljka Ražnatovića bi danas mnogima mogla da posluži kao primer kako od “problematičnog” dečka može postati čovek kojim se ponosi i porodica i nacija.

Životna priča Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ata Images

Veljko Ražnatović se već nekoliko godina profesionalno bavi boksom, a pre nekoliko dana je na Evropskom prvenstvu, koje je održano u Beogradu, u kategoriji do 86 kilograma branio boje Srbije. I ne da je branio. nego je, kao što je i obećao, doneo medalju svojoj zemlji.

Pročitajte ONA je Harisova nova devojka – Veoma liči na Melinu, ali je znatno starija od nje

Međutim, pre nego što je postao ponos kako svoje porodice, tako i cele nacije, Veljko je svojoj majci Ceci zadavao glavobolje. I dok je folk diva činila sve kako bi smirila “nestašnog” sina, to joj nije pošlo za rukom do jednog trenutka.

Životna priča Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ata images

Kada je bokser upoznao Bogdanu Rodić, lepu i skromnu devojku iz provincije, sportiskinju, sam je odlučio da se smiri, posveti porodici i karijeri. A zbog toga što se njen sin vratio na pravi put Ceca je pre nekoliko dana plakala.

Životna priča Veljka Ražnatovića oduševljava

Već nekoliko godina Veljko se ne bije po noćnim klubovima, već u bokserskom ringu, a to mu, ako je suditi po rezultatima, odlično ide. A, kako je došlo do takve promene Ražnatović je otkrio u “MMA institutu”.

Životna priča Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ata images

Mene je uvek zanimao taj neki ratnički život. Nije me zanimalo da otvorim restoran, da sedim, da šetam ribe… Mene je uvek zanimala srpska priča, porodica, žena i deca – otkrio je Veljko, pa dodao:

– Sad to može da zvuči kao kliše. Ja to stvarno živim, i to će vreme pokazati. Ja sam se najeb** svega, i pio i izlazio. Sve sam prošao jako mlad. Otkako sam sa Bogdanom, ja sam prodisao, majke mi – zaključio je bokser ranije.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES