Haris Džinović posle razvoda svet portal svet
Svet

April 30, 2024 20:45

By

ONA je Harisova nova devojka: Veoma liči na Melinu, ali je znatno starija od nje

Devojka Harisa Džinovića mlađa je od njega 15 godina

Pevač Haris Džinović je posle 22 godine stavio tačku na brak sa kreatorkom Melinom Džinović, a ako je suditi po onome što pišu domaći mediji, nedugo potom pronašao je novu ljubav.

Devojka Harisa Džinovića je, kako piše Blic, uspešna poslovna žena koja je 15 godina mlađa od njega, dok je Melina bila mlađa tri decenije.

Devojka Harisa Džinovića svet portal svet

Ata images

Razvod je znatno teže pao Harisu nego Melini, i to je postajalo jasno svakim njegovim oglašavanjem. Jednostavno nije uspeo da procesuira da se razvode posle svih tih godina. Dugo je pokušavao da spasi taj odnos, čak dve godine pre nego su se i zvanično rastali.

Pročitajte Brena je nadobudna, druži se iz interesa – Pevačka zvezda bez zadrške oplela po Lepoj Breni

– Postalo je nepodnošljivo slušati koliko je povređen nakon što su se pojavile tvrdnje da je Melina u vezi sa beogradskim biznismenom. Digli smo ruke od svake šanse da će ikada preboleti krah braka. Ipak, dva meseca nakon razvoda spontano se povezao za ženom koju odavno zna i uplovili su u romansu posle nekoliko viđanja – tvrdi izvor i otkriva da pevačeva nova izabranica navodno liči na Melinu, ali i da ih viđaju u prestoničkim restoranima.

Devojka Harisa Džinovića svet portal svet

Ata images

– Haris je oduvek ljubitelj lepih žena. Takve su mu sve prijateljice i poznanice. Upravo nas zato i nije začudilo kada je obnovio kontakt sa jednom od najzanosnijih iz svog okruženja. Na prvi pogled jako liči na Melinu, budući da je atraktivna, zgodna i tip top sređena, a kako je uspešna u poslu kojim se bavi i imaju zajedničke prijatelje, bliskost je došla spontano.

Devojka Harisa Džinovića još uvek nije upoznala pevačevu decu

– Ne samo da ne krije da je otpočeo romansu već ih poslednjih dana viđaju u prestižnim prestoničkim restoranima. Uopšte ga ne zanima šta će Melina o tome misliti jer je kroz novu partnerku shvatio da je još uvek živ i sposoban da uživa u ljubavi. To mu je dalo novi vetar u leđa i uživa u svakom trenutku koji provede sa novom partnerkom – naveo je izvor uz tvrdnje da je Haris ipak oprezan kada su u pitanju emocije.

Devojka Harisa Džinovića svet portal svet

Ata images

– Iako mu prija društvo te žene, ne želi da brza i da se zaleće sa emocijama. Lepo im je, provode nekoliko sati dnevno zajedno i uživaju jedno u drugom van njegovog porodičnog doma. Osim što razvod od Meline smatra odličnom lekcijom, ni pod razno ne želi da njegova deca budu upućena u to s obzirom da je tek otpočeo vezu.

Pročitajte Prijatelji više ne žele da ćute, otkrili kako se Melina ponašala čim joj Haris okrene leđa 

Haris je povukao ručnu i kada su izjave o Melini u pitanju s obzirom da se konačno pomirio sa tim da nema nazad i više ne oseća ni želju ni potrebu da pomiri sa njom. Baš nam je pre nekoliko dana rekao da nije za bacanje i da je još uvek fatalan po lepotice. To je jasan znak da je i on uspeo da preboli, te i da za njega kreću neki lepši dani – tvrdi izvor.

Devojka Harisa Džinovića svet portal svet

Bojan Vuković

– Iako pre godinu dana kada su novinari zvali Harisa i Melinu da potvrde informacije o razvodu, oni su rekli da to nije tačno da bi nedavno priznali da godinama nisu u dobrim odnosima i da se razvode. Sada takođe tvrdi da on ne bi krio da ima nekog: “Ja bih rekao da imam nekog, ne znam što se piše o mom privatnom životu, odakle to da liči na Melinu? Nije tačno – rekao je Haris za Blic.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES