Đina Džinović obratila se za pomoć svet novine svet portal
Svet

April 8, 2024 14:30

By

Melini i ćerka okrenula leđa: Haris otkrio detalje loših porodičnih odnosa, Đina sve potvrdila

Ćerka Harisa Džinovića otpratila majku s Instagrama

Otkad se razveo od Meline, pevač Haris Džinović odlučio je da više ne ćuti, ni o svom braku, a ni o razvodu od kreatorke. A, izgleda da o porodičnim odnosima neće da ćuti ni Đina, ćerka Harisa Džinovića koja je jednim potezom otkrila u kakvim je odnosima s majkom.

Ćerka Harisa Džinovića svet portal svet

Ata images

Kao što je bilo poznato, Melina već dva meseca nema komunikaciju sa sinom Kanom, a izgleda i da nije u najboljim odnosima ni sa ćerkom, bar ako je suditi po tome što je ćerka više ne prati na Instagramu. Pored toga i Haris je otkrio da su deca, posle svega što se izdešavalo, na njegovoj strani.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila – Jelena održava brak sa Duškom jer je to Divnina poslednja želja, ali može ona bolje

Nije špekulacija da su deca na mojoj strani, to je tačno. Oni znaju da li su kivni i koliko su. Sad njih treba pitati. Ne znam šta je u njihovim glavama, znam da nisu srećni, već razočarani. Nadali su se boljem životu, jer sam im obezbedio vrhunski život radeći sve te godine i stvarajući. Ne samo život kakav zaslužuju, nego i iznad toga, ali to se urušilo. Ipak, mi živimo dobro, šta sad – otkrio je Haris za Pink.

Ćerka Harisa Džinovića svet portal svet

Ata images

Nisam mislio da će se završiti ta ljubavna priča dok neko ne ode na onaj svet od nas dvoje. Gradio sam to kao da će večno trajati. Nisam sumnjao u njenu vernost do samog kraja, kada su se neke ružne stvari obistinile i izašle na površinu i onda je to bilo sasvim drugo stanje. Pre dve godine sam primetio da se udaljavamo jedno od drugog. Ničim izazvano – priznao je Džinović.

Ćerka Harisa Džinovića molila majku da napusti kuću

Haris je opisao i kako su deca reagovala kada je Melina pre nekoliko dana upala u kuću u kojoj je on ostao da živi s decom.

– Upala je i rekla je “Ovo je moja kuća, svaki kvadratni metar prostora koliko je tvoj, toliko je i moj”. Rekao sam da nema problema i da ćemo videti šta će kazati sud, a ako kaže da jeste – ja ću izaći iz nje.

Ćerka Harisa Džinovića svet portal svet

Ata images

– Bili smo svo četvoro, deca su ćutala, molila su je da ode, nije htela da ode. Deca su se plašila da ne eskalira u neki fizički obračun, ali ne pada mi na pamet da tako rešavam stvari, postoji logičan put kako se rešavaju te stvari i tako sam i to uradio – rekao je legendarni pevač, koji je tada pozvao policiju.

Pročitajte Ćerka Harisa Džinovića je ista tetka – Melina srećna što nije na nju

Haris je otkrio i da li su se njihovi prijatelji posle razvoda podelili:

– Neki jesu malo. Većina je ostala, da ne kažem, na mojoj strani, mada ne bih pravio strane. Uglavnom sam ostao prijatelj skoro sa svima. Nisam osetio to – otkrio je Džinović, dodajući da svakodnevno dobija brojne poruke podrške.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: PINK

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM