Haljine Meline Džinović svet novine svet portal
Svet

April 7, 2024 22:00

By

Melina srećna što ćerka nije kao ona: Đina je ista tetka, evo kako ona izgleda (foto)

Sestra Meline Džinović je prava lepotica

Melina i Haris Džinović nedeljama su već u centru pažnje zbog razvoda, a pogotovu poslednjih dana otkako su akteri velikog skandala koji se desio nakon što je poznata dizajnerka upala u kuću na Senjaku u kojoj je Haris nastavio da živi sa decom.

Sestra Meline Džinović svet novine svet portal

ATA images

Sestra Meline Džinović – Jedna drugoj su najveći životni oslonac

Dok je Haris veoma često i neočekivano puno pričao o razvodu i svemu što se dešava, Melina Džinović se nije oglašavala na tu temu, a nema sumnje da joj u svemu kroz šta prolazi podršku pruža i njena sestra Emina Galić.

Naime, sestra Meline Džinović živi u Turskoj sa suprugom i ćerkom. Prema navodima, Eminin suprug je jedan od najuglednijih istanbulskih preduzetnika. Prema pojedinim tvrdnjama, Emina ne voli preterano eksponiranje u javnosti i njih dve samo jednom uslikane zajedno i to na koncertu Harisa Džinovića 2019. godine.

Pročitajte Rastanak je bio neizbežan – Kaća i Gobelja više ne žive zajedno, evo šta se desilo

Melina je tada blistala u crvenoj dekoltiranoj haljini, dok se Emina odlučila za dvodelnu svetlucavu haljinu.

Sestra Meline Džinović svet novine svet portal

M. M./ATAImages

Haris i Melina su dugo važili za jedan od najskladnijih bračnih parova u kojem su dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu. Kan takođe ne voli previše da se pojavljuje u javnosti, za razliku od svoje sestre koja neretko svoje pratioce na društvenim mrežama obraduje nekom svojom fotografijom.

Pročitajte Prvi rođendan bez majčinog zagrljaja – Haris Džinović sinu napravio proslavu, ali Meline nema nigde (foto)

Jednom prilikom je Melina gostovala u emisiji Tijane Dapćević “Probaj da odoliš”, te je pričala o svojoj sestri i koliko je njena ćerka Đina slična njoj.

“Meni je moja sestra jedna od najlepših žena, ja svoju sestru obožavam i onda mi je drago što moja ćerka liči na nju. Nisam od onih majki koje misle da je nešto važno da dete liči na nju, nimalo”, rekla je Melina.

Sestra Meline Džinović svet novine svet portal

Foto: Instagram

Podsetimo, u jeku razvoda Harisa i Meline Džinović, mnogi su se zapitali na čiju stranu će stati njihova deca? Dok se Đina tim povodom nije oglašavala, Haris je izjavio da je sin Kan ljut na majku:

“Sa sinom se nije čula mesec i po dana, krasna majka. Sin je veoma ljut na nju,” kratko je rekao Haris Džinović kojeg je sin i dovezao do suda gde se razvod i pravno ozvaničio.

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram