Kan Džinović proslavio rođendan svet novine svet portal
Svet

March 30, 2024 20:45

By

Haris ne da sinu da ponovi njegovu grešku: Sve mu objasnio, ove devojke nisu za Kana

Razvod Harisa i Meline okončan je

Haris i Melina Džinović zvanično su se razveli pre dva dana u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu. Modna dizajnerka nije se pojavila na sudu, a pevač je u razgovoru s medijima istakao da mu podrška sina Kana mnogo znači.

Razvod Harisa i Meline svet novine svet portal

Ata images

Razvod Harisa i Meline nakon 22 godine braka, pevač otkrio kako se oseća

Kako je istakao, oseća se dobro posle svega, a nije mogao da ne pomene i decu.

“Imam običaj da kažem da se osećam kao Kineski zid, kao kamen”, izjavio je Haris, pa nastavio o deci:

“Oni su dobro. Znaju sve, možda čak i više od mene o nekim stvarima kojima se ja nisam bavio, a koje su njima do ušiju dopirale. Više su u gradu, više su u kretanju nekom, tako da verovatno znaju nešto. Ja stvarno ne znam ništa.”

Pročitajte Služavka otkrila istinu koja čuči iza zidina dvorca – Godinama je služila Draganu, ovo nije mogla da sakrije

On je otkrio i šta je savetovao sina Kana.

“Ja sam svom sinu Kanu rekao: “Kane, ako izlaziš naveče i da upoznaš neku devojku, tu hleba nema. Devojke se po danu love, a dogovaraju za naveče. Prema tome kad dođeš negde naveče sve su zauzete.”

Onda me on danas zove i kaže mi: “Taić, obišli smo šest-sedam baštenskih prostora, upoznali smo osam devojaka.” Ja mu kažem: “Eto vidiš.” Kaže on: “Jao kakav si ti lav”, rekao je Haris za Kurir i otkrio kako on sada provodi vreme.

Razvod Harisa i Meline svet novine svet portal

Ivan Vučićević

“Ja dugo spavam. Do kasno radim kad sam na koncertima. Nemam nekih obaveza i taj luksuz mogu sebi dozvoliti. Da odspavam duže, ne baš da prespavam dan, ali skoro da se tako desi. Odem na tenis, odigram tenis ili sedim s prijateljima u teniskom klubu. Ja u stvari nigde i ne izlazim ako se ne ukaže neka prilika koja se mora baš ispoštovati.”

Pročitajte Svi su mislili da će Melina dobiti bogatstvo posle razvoda, ali Haris otkrio da stvari stoje potpuno drugačije

Sada, kada je razvod Harisa i Meline zvanično gotov, pevač je otkrio i da je njegov sin Kan veoma ljut na majku, ali nije otkrio detalje.

“Ne zanima me s kim me je varala, sin je jako ljut na nju… Nikad ne bih oprostio prevaru, to je izdaja. Ne znam sa kim me je varala, šuška se po gradu, ne pada mi na pamet da proveravam”, odgovorio je pevač novinarima.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Ivan Vučićević