Venčali se Anastasija i Nemanja Gudelj svet novine svet portal
Svet

May 4, 2024 14:15

By

Operacija je bila teška, lekari dali sve od sebe: Anastasija otkrila kako Gudelj sada izgleda

Oporavak Nemanja Gudelja nakon operacije protiče dobro

Nemanja Gudelj zadobio je tešku povredu kolena na utakmici nakon čega je hitno operisan u jednoj bolnici u Madridu. Njegova supruga Anastasija Ražnatović podelila je sada njegovu prvu fotografiju nakon nezgode i pokazala kako se oporavlja.

Oporavak Nemanje Gudelja svet novine svet portal

Instagram

Oporavak Nemanja Gudelja nakon operacije

Anastasija je raznežila mnoge svoje fanove kada je na svom Instagramu, iz njihovog doma u Španiji, pokazala kako se odvija oporavak Nemanje Gudelja posle operacije kolena. Njemu je mačka ležala na nozi, a ona je čitav prizor “obeležila” emotikonom očiju punih suza, kao i srcem.

Pročitajte Prazno mesto za stolom, duša za njom plače… Vaskrs u Cecinom domu ove godine nikad tužniji

Pevačica je zasigurno izmamila brojne reakcije svojih fanova, a mnogi su prokomentarisali da nema sumnje da Gudelja supruga i te kako neguje i pazi tokom oporavka.

Oporavak Nemanje Gudelja svet novine svet portal

Instagram printscreen

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je 25. aprila da bi igrač Sevilje Nemanja Gudelj ipak mogao u slučaju adekvatnog oporavka da bude na spisku reprezentativaca za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

U saopštenju FSS se navodi da je u planu selektora Srbije Dragana Stojkovića bio odlazak u Sevilju. Međutim, zbog povrede Gudelja selektor Stojković odlučio je da umesto njega na put.

Oporavak Nemanje Gudelja svet novine svet portal

Ata images

“Želja svih je da as Sevilje dobije bitku sa vremenom i bude jedan od aduta na spisku selektora Dragana Stojkovića na šampionatu Evrope. Vesti su ohrabrujuće, osmesi sve govore, a vera i nada u brz oporavak i povratak na teren su zajednički”, navodi se u saopštenju, prenosili su mediji.

Pročitajte Nemanja Gudelj u kolicima – Oglasio se posle operacije rečima od kojih su svi strepeli (foto)

Podsetimo, fudbaler Nemanja Gudelj povredio je koleno desne noge u pobedi njegove Sevilje nad Majorkom kada je morao da napusti igru u 81. minutu, a Sevilja je izdala saopštenje za javnost:

“Medicinska služba FK Sevilja saopštava da se, posle obavljenih odgovarajućih medicinskih pregleda, saznalo da je Nemanja Gudelj tokom sinoćnjeg meča protiv Majorke zadobio povredu zadnjeg roga unutrašnjeg meniskusa desnog kolena. Ovo je suprotno koleno od onog koje je operisano početkom godine. Konačna prognoza zavisiće od vrste intervencije kojoj se Gudelj podvrgne”, pisalo je u klupskom saopštenju.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram