Prelomi Saše Popovića svet novine svet portal
Svet

May 16, 2024 14:30

By

Ovo je opasno po zdravlje: Saša Popović sa teškim prelomima povukao radikalan potez, Suzana nemoćna da bilo šta učini

Prelomi Saše Popovića nisu ga sprečili da se vrati na posao

Vest da je Saša Popović polomio nogu danas je odjeknula u svim medijima. Kako je u zvaničnom saopštenju iz Grand produkcije rečeno, kreativni direktor Zvezda Granda povređen je, ali se sada oseća dobro. Prelomi Saše Popovića kako se mislilo nisu bezazleni, ali Saša je ipak odlučio da se vrati na posao. Evo kako je sve počelo.

Prelomi Saše Popovića svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Prelomi Saše Popovića sanirani su 

– Saša Popović doživeo je nezgodu kada je padom na stepenik polomio nogu. Pružena mu je adekvatna pomoć na Institutu na ortopediju “Banjica” i stavljena mu je longeta. Oseća se dobro i sada je kod kuće. Hvala svima na ukazanoj brizi – saopštili su iz Granda.

Pročitajte Saša i Suzana o ovome nisu pričali – Mislili su da ne mogu da imaju decu, a onda se desilo čudo 

Novinarima se u toku dana na telefon javila i Sašina supruga Suzana, ali nije bila raspoložena za razgovor.

– Sa Sašom sam u bolnici, nemojte me sada molim vas – rekla je kratko Suzana.

Prelomi Saše Popovića svet novine svet portal

Rajko Ristić

Ata images

Saša je u toku dana pušten na kućno lečenje iako njegova povreda nije bezazlena kao što se u početku mislilo.

Kako izvor blizak Saši Popoviću tvrdi, povreda nije bezazlena kao što se mislilo, ali ono što je važno je to da kreativni direktor Zvezda Granda ne trpi nikakve bolove. Ipak, kako sanajemo Saša danas počinje da radi iako će svoj posao, obavljati na štakama. Čelnika Granda ništa ne može da spreči da se vrati na posao pa će i sa prelomima raditi. Iako će svoje direktorske dužnosti obavljati iz fotelje, Saša bi trebalo da odmara, međutim želja za radnom atmosferom jača je od ležanja u krevetu.

Danas že se pojaviti na snimanju novih emisija Zvezd granda, ali će ipak, po preporuci lekara odmarati za vikend budući da će tokom naredne nedelje snimaci audicije tri dana za redom.

Prelomi Saše Popovića svet novine svet portal

Rajko Ristić

Prelomi Saše Popovića ukoliko niste ispratili info

Suprug Suzane Jovanović polomio je kost ispod kolena a jedina dobra stvar u svemu ovome jeste što nema bolove. Zbog ovog preloma, Saša je primoran da nosi longetu tri nedelje, nakon čega će biti podvgnut detaljnim kontrolama. Prognoze su dobre, ali je sigurno da će narednih šest nedelja Popović koristiti štake što ga, kako kaže naš blizak izvor čini mnogo nervoznim i razražljivim.

Pročitajte Četiri godine živeo kao sirotinja, Brena mu rekla strašne stvari – Saša Popović bankrotirao, pa potom opljačkan

Sigurni smo da će mu posao malo odagnati loše misli kao i da će mu supruga, koja ne može da ga spreči u nameri da se vrati u svoju direktorsku fotelji biti ljubav i podrška kao i do sada.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić