Život Saše Popovića
Svet

February 21, 2024 14:30

By

Četiri godine živeo kao sirotinja, Brena mu rekla strašne stvari… Saša Popović bankrotirao, pa potom opljačkan

Život Saše Popovića nije bio uvek med i mleko

Saša Popović nedavno je otkrio da je svu ušteđevinu 1993. godine ostavio u Dafiment banci, a posle bankrota četiri godine je živeo kao podstanar u garsonjeri od 17 kvadrata. Život Saše Popovića pokazao mu je da može biti i veoma surov…

Život Saše Popovića

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Život Saše Popovića – Surov način sudbine da nauči čoveka vrednosti 

On je, prema sopstvenom priznanju, uložio kod Dafine oko 300.000 maraka, s mesečnom kamatom od čak 17 odsto, pa je tako svakog meseca dizao čak 25.000 maraka. Život u Dembeliji trajao je devet meseci, a onda, kad se sve urušilo kao kula od karata, Popović je otišao da živi u garsonjeri i to kao podstanar.

Pročitajte Sahrana Nataše Ninković održaće se po njenoj poslednjoj volji, ovako će sve izgledati

– Imao sam neviđeni peh s Dafinom, a imao sam sve u svojim rukama. Prošlo je devet meseci, kamata je bila 17 posto mesečno, a svaki mesec sam dizao 25.000 maraka kamatu. I ja raširim onih 25 “bradonja”, sede pokojni Raka, Brena, ja uđem: “Šta je bilo, ajde na pevanje, ja sam moje otpevao. Vidi, ovaj mesec.” I tako sam se šepurio s onim kamatama – ispričao je Popović i dodao:

Život Saše Popovića

Rajko Ristić

– Kad se raspao Slatki greh, imao sam dovoljno para da ne radim i živim kao car. Otišao sam kod Dafine čim sam shvatio da ću sve potrošiti. Kad me je videla, rekla mi je: “Sale, dušo moja, tebi će mama Dafina dati kamatu od 17 odsto.” Zbog nje sam čak prodao i stan u Novom Sadu i dva skupa auta piše Blic portal.

Pročitajte Nova voditeljka Zvezda Granda je ona – Saša Popović najavio promene, Ceca neće biti prisutna

– Sve sam stavio kod nje u banku i sledećeg dana zaradio sam 20.000 maraka, svima sam se hvalio s tim novcem… Da se nešto kuva u tad najpoznatijoj banci u regionu dojavila mu je Lepa Brena.

Život Saše Popovića

Ata images

– Rekla mi je: “Sale, molim te, vadi pare odatle, sve će da propadne, imam dojavu.” Otišao sam te 1993. u banku, rekli su mi da imam 405.000 maraka. Uzeo sam punu kesu novca! Ali Dafina mi je onda rekla da ostavim novac još tri meseca i da će mi onda isplatiti čak 700.000 maraka. Dao sam joj te pare i otišao kod Brene, koja me je izvređala jer nisam uzeo novac.

Pročitajte Lepa Brena svoj najveći strah lečila suzama – Ovaj muškarac otkrio je njene najdublje tajne

– Posle samo nedelju dana Dafina je pukla! Nisam nikoga mogao da dobijem na telefon – ispričao je Popović.

Život Saše Popovića

Ata Images

Život Saše Popovića – Živeo kao podstanar

– Četiri godine živeo sam kao sirotinja. Jedino skupo što sam imao bila je garderoba. Imao sam 60 pari patika, mnogo odela, živeo sam u garsonjeri od 17 kvadrata, na 12. spratu na Novom Beogradu.

Pročitajte Zna opasnu tajnu – Saša Popović zbog Brene 23 godine ćuti kao zaliven

– Svi su znali da imam skupu odeću, zato su me i opljačkali! Sećam se tog dana, ušao sam u stan, a tamo nije bilo ničega! Sve su mi odneli, ostavili su mi samo pidžamu – dodao je. Tek posle deset godina uspeo je da povrati oko 12.000 evra.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Rajko Ristić